„Regitros“ darbuotojai Kaune nustatytas koronavirusas | Diena.lt

„REGITROS“ DARBUOTOJAI KAUNE NUSTATYTAS KORONAVIRUSAS

  • 0

Pirmadienio, spalio 5 d., vakare buvo gauta informacija apie „Regitros“ Kauno padalinio, esančio Raudondvario pl. 234B, darbuotojai nustatytą koronavirusą. Darbuotoja dirba vairuotojo pažymėjimų išdavimo ir egzaminavimo srityje. Paskutinį kartą darbe lankėsi praėjusį ketvirtadienį, o penktadienį, pajutusi ligos simptomus, iš karto izoliavosi ir atliko COVID-19 testą.

Konsultacijų su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru metu buvo identifikuoti trys darbuotojai, kurie turėjo artimą kontaktą su sergančiąja. Jiems bus taikoma 14 dienų izoliacija. Kitiems darbuotojams izoliuotis nereikia, tačiau jie turės atidžiau stebėti savo sveikatos būklę.

„Tai yra pirmasis atvejis, kuomet mūsų įmonės darbuotojui yra patvirtintas koronavirusas. Darbuotoja, sužinojusi tyrimo rezultatus, iš karto apie tai mus informavo. Kolegė jaučiasi neblogai, linkime jai kuo greičiau pasveikti. Be abejo, aktyviai palaikome ryšį su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir teikiame visą reikalingą informaciją“, – teigia „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Visi darbuotojai yra aprūpinti reikiamomis apsaugos priemonėmis, o darbas organizuojamas taip, jog būtų minimalus fizinis kontaktas su klientais ir tarp skirtingų veiklos sričių darbuotojų. Taip pat antradienį bus dezinfekuotos padalinio patalpos.

Kviečiama šiuo laikotarpiu paslaugas atlikti tiesiog internetu www.regitra.lt ir visi elektroniniai užsakymai bus pristatyti į namus arba artimiausią paštomatą. Jei apsilankymas būtinas padalinyje, tuomet dėl vizito reikėtų užsiregistruoti iš anksto.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS