Rusija skelbia apie 95 proc. siekiantį vakcinos „Sputnik V“ veiksmingumą | Diena.lt

RUSIJA SKELBIA APIE 95 PROC. SIEKIANTĮ VAKCINOS „SPUTNIK V“ VEIKSMINGUMĄ

Rusijos kuriamos „Sputnik V“ vakcinos nuo COVID-19 veiksmingumas siekia 95 proc., remdamiesi antra daline klinikinių tyrimų duomenų analize, pranešė vakcinos kūrėjai.

Veiksmingumo duomenys yra paremti preliminariais duomenimis, gautais praėjus 42 dienoms po pirmosios vakcinos dozės, bendrame pranešime teigė Rusijos Sveikatos apsaugos ministerija, valstybinis Gamalėjos tyrimų centras ir Rusijos tiesioginių investicijų fondas.

Tiesa, institucijos neatskleidė tikslaus paskiepytų žmonių skaičiaus, kurių sveikatos duomenimis remiantis buvo padarytos šios išvados.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Čiubaka

>Darius Mikutavičius, AFP Tiesa, institucijos neatskleidė tikslaus paskiepytų žmonių skaičiaus, kurių sveikatos duomenimis remiantis buvo padarytos šios išvados. Per televiziją aiškiai pasakė, kad 19 tūkst.

Rinkėjas

Mes gi nepirksim. Nesvarbu, kad miršta žmonės. Ir elektros nepirksim, tai kas kad prie balanos sedėsim. O juk čia grynai sovietinis, komjaunuoliškas užsispyrimas.

Vladzimir Putkin

Jau pardavė amerikai plaučių vėdinimo aparatus, kurie užsidega ir dėl to teko išmesti į šiukšlyną. S liubovju iz rossosiji.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS