Santaros klinikose gydomi 163 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų penki – vaikai | Diena.lt

SANTAROS KLINIKOSE GYDOMI 163 COVID-19 SERGANTYS PACIENTAI, IŠ JŲ PENKI – VAIKAI

Lapkričio 24 dienos ryto duomenimis, VUL Santaros klinikose gydomi 163 COVID-19 sergantys pacientai, iš jų 32 – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje. Iš 163 COVID-19 sergančiųjų – penki vaikai.

Atraminėse ligoninėse gydomi 306 pacientai: Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje – 151 pacientas, iš jų 5 – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje – 22 pacientai, iš jų 2 – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Alytaus S. Kudirkos ligoninėje – 56 pacientai, iš jų – 2 Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Ukmergės ligoninėje – 53 pacientai, iš jų 3 – Reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuje, Trakų ligoninėje – 15 pacientų, Druskininkų ligoninėje – 9 pacientai.

Iš visų turimų COVID-19 gydomiems pacientams skirtų stacionaro vietų užimta 76 proc., reanimacijos ir intensyviosios terapijos – 62 proc.

Lapkričio 23 d. duomenimis, VUL Santaros klinikose koronaviruso infekcija COVID-19 nustatyta 86 medikams. Dėl kontakto su užsikrėtusiaisiais teko izoliuotis 50 medicinos darbuotojų. Profilaktiškai reguliariai imami darbuotojams mėginiai dėl COVID-19. Iš viso nuo pandemijos pradžios pavasarį iki lapkričio 23 dienos ligoninės darbuotojams jau paimta beveik 53 tūkst. ėminių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

poetas kazys

poetas kazys (ypatingas tuo, kad yra ypatingai nežinomas. Nieko baisaus,-saugumas išsiaiškins...) Buvau IT specialistas, bet, dar net sėkmingai manęs neišprievartavus skiepytis, (matyt nuo to spaudimo, ar idiotiškos propagandos) pradėjo čiuožti "stogas", netyčia, pradėjau kliedėti eilėmis: 1 posmas: Pasilypėjęs ant KUPROS, gabrys kažką ten trynė saujoj... Trynė, trynė ir pratrynė: langelį mums visiems -!! - į šikantį (žr.: Wikipedia) pasaulį... 2 posmas: "Pandemija" užpuolė mus - iššoko šėtonytė: pyrst, pyrst, ir dą kart pyrst (žr.: Wikipedia). Galvoja, kad mums visiems nuo to lengviau kvėpuoti!!! 3 posmas: Snarglys užsižaidė dėžėj, konserva šalia kažką veikė. -Ei, Snargly, kaip tik mums tokio reikia!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS