Ž. Grigaitis apie jį užklupusį vėžį: vis prisimenu žodžius, kiek man liko gyventi | Diena.lt

Ž. GRIGAITIS APIE JĮ UŽKLUPUSĮ VĖŽĮ: VIS PRISIMENU ŽODŽIUS, KIEK MAN LIKO GYVENTI

  • 21

„Mintimis vis grįžtu į tą akimirką, kai gydytojai pasako, kiek tau liko gyventi, kad reikia ruoštis blogiausiam, kad liko vos keturi ar penki mėnesiai“, –  sako verslininkas Žilvinas Grigaitis.

Pirmoje šių metų LNK laidoje „KK2 Penktadienis“, rodomoje 19.30 val., žinomi žmonės kalbės apie sunkumus, su kuriais jiems teko susidurti 2018-aisiais. Verslininkas Ž. Grigaitis laidoje pasakos, kad jam buvo labai sunku patikėti, jog serga klastinga liga.

„Mintimis vis grįžtu į tą akimirką, kai gydytojai pasako, kiek tau liko gyventi, kad reikia ruoštis blogiausiam, kad liko vos keturi ar penki mėnesiai“, – laidoje kalbės Ž. Grigaitis.

Vyras laidoje sakys, kad vėžinis susirgimas jam buvo diagnozuotas labai atsitiktinai.

Gal didžiuosiuose miestuose tai nėra problema, bet periferijoje atrodo kaip kažkoks nusikaltimas, kad daraisi prostatos kraujo tyrimą. Likus keliems mėnesiams, tas didvyriškumas tikrai dings, kai reikės pasižiūrėti vaikams ir žmonai į akis.

„Prostatos vėžys yra pati apgaulingiausia liga, ir apie ją sužinai labai netikėtai. Bet viskas priklauso nuo to, kada sužinai ir kuri yra stadija, kokie tyrimai yra atliekami. Galiu pasidžiaugti, kad atsitiktinumo dėka sužinojau, kokia situacija, ir dėka visų priemonių viskas yra suvaldyta ir galiu sėdėti šioje studijoje su jumis“, – kalbės Ž. Grigaitis.

Žilvinas kalbės, kad jam buvo labai sunku patikėti diagnoze: „Netikėjau diagnoze ir tyrimais, ir dariau ne vieną pakartotiną tyrimą kitose laboratorijose. Maniau, kad taip negali būti. Bet gydytoja pasisodino ir sako, kad taip yra, ir reikia daryti atitinkamus veiksmus. Viduje buvo sunku“.

Žilvinas sakys, kad jo situacija turi būti ženklas visiems vyrams, kad, kalbant apie sveikatą, didvyriškumo neiti pas gydytojus negali būti.

„Kiekvienas turi pasitikrinti ir nesvarbu, koks amžius. Gal didžiuosiuose miestuose tai nėra problema, bet periferijoje atrodo kaip kažkoks nusikaltimas, kad daraisi prostatos kraujo tyrimą. Likus keliems mėnesiams, tas didvyriškumas tikrai dings, kai reikės pasižiūrėti vaikams ir žmonai į akis“, – penktadienio vakarą kalbės Ž. Grigaitis.

GALERIJA

  • Ž. Grigaitis apie jį užklupusį vėžį: vis prisimenu žodžius, kiek man liko gyventi
  • Ž. Grigaitis apie jį užklupusį vėžį: vis prisimenu žodžius, kiek man liko gyventi
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Anonimas

Na nžn,bet su savo maivymusi panašus į gėjų...gal jis biseksualus?

kauniete-suvalkiete

wau

as

nepasakok pasaku taip nebuna viskas ispusta del reklamos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS