Astrologinė prognozė kovo 29–balandžio 4 dienoms | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 29–BALANDŽIO 4 DIENOMS

AVINAS

Šį savaitgalį venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių darbų. Pasirūpinkite, kad niekas jūsų neblaškytų, jei turite kūrybinio darbo ir pajutote tam įkvėpimą. Svajonė apie meilės nuotykį gali tapti realybe. Regis, dėl to palengvės jūsų piniginė. Kitos savaitės pradžioje galite susipykti su svarbiu jums žmogumi ir abu pasukti skirtingais keliais. Įmanomi nekokie posūkiai reikaluose, darbuose, agresijos proveržis. Į periodo pabaigą daugės racionalumo, komercinės uoslės. Geriau seksis reikalai, susiję su reklama, mokymais, transportu. Galite sulaukti svečio – giminaičio ar draugo.

JAUTIS

Šeštadienį būsite nusiteikę leistis į nuotykius, pramogas. Tai gali sukelti problemų ir sekmadienis jau nebeatrodys smagus. Galbūt jus suglumins netikėtai atskleista intriga, klasta. Venkite svaigalų. Kitą savaitę nekaip jausitės. Būtų geriau, kad neapsikrautumėte darbais, vengtumėte masinių renginių, diskusijų. Netikėkite viskuo, ką išgirsite ir neskleiskite nepagrįstų gandų. Į periodo pabaigą jūsų mintys vis dažniau kryps į tai, kas teikia atgaivą kūnui ir sielai. Regis, seksis tvarkyti su individualiu verslu, nuoma, nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus.

DVYNIAI

Savaitgalį galite tikėtis pažįstamų ir draugų dėmesio, pakvietimų kartu praleisti laisvalaikį. Išgirsite intriguojamų naujienų. Galite patirti gundymą, kuris sukels prieštaringų emocijų. Kitą savaitę galite nekaip jaustis dėl intrigų, svetimų problemų ar negalavimų. Regis, nepavyks atsiginti neramių minčių apie galimas permainas, krizę. Jausite, kad kažkas vyksta už jūsų nugaros. Neįsivelkite į abejotinas avantiūras ir nepirškite kitiems subjektyvių savo patarimų. Periodo pabaigoje būsite linkę atverti širdį, išlieti ilgai slėptas emocijas.

VĖŽYS

Šį savaitgalį puikiai praleisite laiką, jei atitrūksite nuo rutinos, išvyksite į ekskursiją ar renginį, pabendrausite su plataus akiračio asmenimis. Bus progų pademonstruoti žinias, padiskutuoti ar paflirtuoti. Regis, būsite itin linkę pasiduoti išlaidavimo manijai ar erotinėms pagundoms. Kitą savaitę ramybės nesitikėkite. Regis, kažkam neįtiksite arba tiesiog vargins ginčai, nervingi debatai su agresyviai nusiteikusiais pašnekovais. O ir jūs neieškosite subtilesnio žodžio, norėdami ką nors įrodyti. Dėl to galimas netikėtas posūkis santykių ar karjeros srityje. Atsakingai dirbkite ir atsargiai elkitės su elektra.

LIŪTAS

Šį savaitgalį jums turėtų pavykti atgauti skolą arba pasidžiaugti meilės malonumais. Meilė išties nenuvils, jeigu nesielgsite savanaudiškai. Sekmadienį galbūt išsiruošite į kultūrinį renginį, kelionę, viešnagę ar kt. Būkite itin atidūs kelyje. Kitą savaitę galite išgirsti naujieną, sutrikdančią jūsų ateities planus. Susitikimas, kurio tikitės, tikriausiai nepateisins lūkesčių. Vis dėlto neblogai seksis, jei būsite aktyvūs dalykinėje srityje, sugebėsite organizuoti, išradingai laviruoti. Tik nesielkite familiariai su kolegomis, trokštančiais pagarbos. Periodo pabaigoje neatsisakykite susitikti su draugais.

MERGELĖ

Savaitgalį gali prasiveržti ilgai kaupęsi jausmai. Jei svečiuositės pas draugus ar gimines, nepraraskite saiko vaišindamiesi. Pravartu vengti finansinių aferų, abejotinų nuotykių. Jei tik įmanoma, grąžinkite termino sulaukusias skolas. Kitą savaitę turbūt kils netikėtų rūpesčių, susijusių su buitinių patogumų diegimu, broko šalinimu, planuota rekonstrukcija ar kt. Pasirūpinkite lėšų ir dokumentų saugumu. Pravartu konsultuotis aktualiais teisiniais ar paskolų, draudimo klausimais. Nuo pavojų saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jums labai rūpės patraukti dominančio asmens dėmesį. Galbūt keisite įvaizdį, nusipirksite šį bei tą iš aksesuarų, drabužių, kosmetikos. Regis, romantiškas pasimatymas ar pasirodymas publikai bus sėkmingas. Vis dėlto ne visos jūsų išlaidos pasiteisins. Kita savaitė bus nervinga. Turbūt teks kažko iš kitų reikalauti, oponuoti. Arba patys jausitės stumiami į kampą, provokuojami ir puolami. Gali nutrūkti svarbus ryšys ar sandoris. Dėl įstatymo pažeidimo, finansinių nesklandumų grės bylinėjimasis, antstolio vizitas. Kai kurias problemas įveikti gali padėti įtakingas pažįstamas.

SKORPIONAS

Šeštadienį patirsite smagių akimirkų leisdami laiką su artimais, mylimais žmonėmis. Tik nesugadinkite dienos įspūdžių ir santykių pretenzingu niurzgėjimu. Sekmadienį labiau pasaugokite sveikatą, venkite svaigalų. Pravartu laikytis sveikesnio gyvenimo būdo. Kitą savaitę teks atsiraityti rankoves ir stipriau padirbėti. Rūpesčių gali sukelti techniniai nesklandumai, netikėtas patikrinimas ar gamybinė trauma. Gali labai nustebinti žmogus iš artimos aplinkos, galbūt kolega. Jeigu ieškote darbo, tikėtina vilčių suteikianti naujiena, pakvietimas. Po interviu tų vilčių vėl turbūt sumažės.

ŠAULYS

Savaitgalį ir su šeima prisibendrausite, ir su gerbėjais, ir vaikams dėmesio nepašykštėsite. Tarpusavio santykiai išties turėtų pagerėti. Regis, net pajusite sąžinės graužatį dėl senos ar slaptos savo nuodėmės, nekokio palinkėjimo ar pan. Gali kilti noras pramogomis palepinti artimuosius. Kontroliuokite išlaidas ir pasisaugokite aferistų. Kitą savaitę nederėtų kritikuoti mylimo žmogaus, jeigu tai jam kelia pyktį, nervinę įtampą. Nenumokite ranka į keistą vaikų elgesį, nes tai gali būti rimtos problemos simptomas. Jei dalyvausite kokiame šou ar konkurse, pavyks originaliai pasirodyti, padaryti įspūdį.

OŽIARAGIS

Šį savaitgalį susitiksite su kažkuo iš giminaičių ir draugų, kurių dėmesys, patarimai, pagalba jums labai reikalingi. Ir mainais už tai būsite linkę atiduoti daugiau, nei patys gausite. Arba tam tikra prasme artimo žmogaus, bičiulio problema taps jūsų problema. Nuo pirmadienio nerami atmosfera tvyros namuose, darbe. Kritiškai vertinkite santykius ir poelgius, saugokitės traumų, agresijos, ypač atsargiai elkitės su elektra. Galimas kūrybinis įkvėpimas, kurį galbūt norėsite realizuoti, kažką radikaliai keisdami namuose. Vargu ar tai patiks šeimos nariams. Arba būtent jie siūlys pokyčius, o jums tai nepatiks.

VANDENIS

Šį savaitgalį jūsų mintys suksis apie pavasarinį atsinaujinimą visomis prasmėmis. Rūpės meilės pagundos, vilios romantiškos išvykos kuo toliau nuo įprastų vietų, sporto varžybos ir kt. Tikėtinos pramogos, komplimentai. Regis, dėl to, ką mėgstate, mylite ar ko trokštate, būsite linkę nemažai aukoti arba net sugriauti. Kitą savaitę ramybės tikėtis neverta. Prieštaringa informacija vers nerimauti, o suplanuoti susitikimai, darbai gali strigti. Jums netrūks originalumo, kūrybingumo, tačiau dėl nesugebėjimo prilaikyti liežuvio už dantų, galite įsivelti į problemas. Atsargūs būkite kelyje ir su elektra.

ŽUVYS

Savaitgalį regsite planus sužavėti tą asmenį ar gauti tą objektą, kurio paslapčia geidžiate. Vis dėlto jūsų ateities vizijas drums netikrumas, negalėjimas paveikti situacijos ir gauti tikrai objektyvios informacijos. Kad ir kaip būtų, nenuobodžiausite. Regis, internetu užsisakinėsite prekes, domėsitės nekilnojamojo turto rinka. Kitą savaitę venkite lįsti į skolas, imtis abejotinos veiklos, sudaryti skubotus sandorius. Galima pažintis ar komercinė sutartis, kuri vėliau sukels problemų. Tą patį žada lengvabūdiški nuotykiai ir aferos. Į periodo pabaigą vis labiau ramios užuovėjos ieškosite namuose tarp savo keturių sienų. Ir tikrai niekur nebus geriau.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

side

ponas PUTINAS nepatenkintas tavo paitalais ok

side

ponas PUTINAS nepatenkintas tavo paitalais ok

SUSIJUSIOS NAUJIENOS