Moteris išsiskyrė su vyresniu vyru ir išleido beveik 5000 eurų vestuvėms su savimi | Diena.lt

MOTERIS IŠSISKYRĖ SU VYRESNIU VYRU IR IŠLEIDO BEVEIK 5000 EURŲ VESTUVĖMS SU SAVIMI

JAV gyventoja ištekėjo už savęs ir vestuvėms išleido 4900 dolerių (4660 eurų).

Apie tai pranešė „New York Post“.

39-erių Andria Johnson iš Merilando valstijos pirmą kartą ištekėjo 2015 metais. Jos vyras buvo 14 metų vyresnis, todėl netrukus amžiaus skirtumas tapo tarpusavio nesupratimų ir konfliktų priežastimi.

Galų gale 2018-aisiais pora išsiskyrė. A. Johnson kelerius metus dėl skyrybų jautėsi prastai ir lankėsi pas psichologą. Vėliau ji suprato, kad norint nebejausti skausmo, reikia pamilti save.

„Pirmoje santuokoje aš padariau klaidą, nes kitam žmogui dovanojau begalinę meilę, o savęs taip stipriai nemylėjau“, – sako A. Johnson.

Tai supratusi, moteris nusprendė ištekėti už savęs. Ji pasiūlė sau ištekėti, o po kelių mėnesių atšventė vestuves.

Pažymima, kad nuotaka į vestuves svečių nekvietė.

„Ši ceremonija buvo labai asmeniška. Norėjau priesaiką ištarti garsiai, bet nenorėjau tradicinių puošnių vestuvių“, – pasakoja Andria.

Vestuvių ceremonija vyko Meksikos mieste Tulume, ją vedė šamanas. Iš pradžių A. Johnson išsimaudė šventuoju senotu vadinamoje vandens užpildytoje smegduobėje. Taip ji išsivalė nuo neigiamų emocijų. Tada amerikietė apsivilko vestuvinę suknelę ir užsimovė žiedą.

Neįprastoms vestuvėms moteris išleido 4900 JAV dolerių (4660 eurų). A. Johnson prisipažino, kad  daugelis ją pasmerkė už sprendimą tekėti už savęs. Kai kurie kolegos nusprendė, kad Andria turi problemų su psichine sveikata ir pareikalavo moterį atleisti iš darbo. Galų gale ji darbo neteko. Nepaisant to, A. Johnson tvirtina, kad jos nejaudina kitų nuomonė.

„Žmonės galvos apie tave ką nori, todėl tu gali daryti tai, ką nori. Vestuvės su savimi mane daug ko išmokė. Aš supratau, kad negaliu sukurti santykių, jei nepamilsiu savęs“, – teigia amerikietė.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Anonimas

Mano žmona ištekėjo už mamos, o ne už manęs.

jeigu

nori pasikrauti neigiamos energijos tai skaiktyk kasdien kaunasikne, jie viso pasaulio blogio ir ziaurumo skleidejai

Manytau

Nufotografuotas moteriškumas, bet...ne visas. Kas gražu, tai gražu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS