Moteris neužmiega jau 11 metų: viskas prasidėjo nuo ašarų | Diena.lt

MOTERIS NEUŽMIEGA JAU 11 METŲ: VISKAS PRASIDĖJO NUO AŠARŲ

Vietname gyvenanti moteris net vienuolika metų negali užmigti. Apie tai praneša samaa.tv.

36-erių metų Quang Ngai provincijos gyventoja Than Thi Luu vietos televizijos kanalui papasakojo, kad miegoti nustojo po keisto ir nepaaiškinamo verkimo priepuolio.

Moteriai ašaros iš akių pradėjo riedėti be jokios priežasties ir niekaip nesustojo. Vėliau ašaros išnyko, tačiau nutiko kita bėda – vietnamietė nustojo miegoti. Nepaisant nuovargio, Tham Thi Luu išlikdavo budri 24 valandas per parą.

Tiems, kurie abejoja jos pasakojimu, moteris patarė pažiūrėti į po jos akimis esančius maišelius ir odą aplink juos. Moteris tvirtino, kad dėl vienuolikos metų nemigos oda pasidarė plonesnė ir tamsesnė.

Po tam tikro laiko Than Thi Luu kreipėsi pagalbos į specialistus. Gydytojai diagnozavo, kad ji negali užmigti ir išrašė stiprių migdomųjų. Tačiau paaiškėjo, kad jie turi pašalinį poveikį.

Moteriai pradėjo stipriai skaudėti kojas. Vietnamietė netrukus nustojo vartoti tabletes dėl jų sukelto diskomforto ir didelės kainos.

Pasakodama apie iškilusias problemas, Than Thi Luu padėkojo savo vyrui, kuris visą šį laiką ją palaiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Med.

Jeigu miegi darbe ,tai kaip tave laiko darbdavis ,už ką moka pinigus ???Aš visai tokių kad gali kankinti nemigą,As per daug miegu irgi blogai,bet nerimu galvą, viskas gerai,galėčiau padovanoti miego kam trūksta jo ,jeigu galima būtų tą padaryti .Miegokite naktį ,gulkite laikų,vėliausiai 23:00 val., nes nuo nemigos išsivysto silpnaprotystė.

Ela

...tai štai kaip kuriamos pasakos... suaugusiems ...

Joškė

Toks įdomus atvejis. O bet tačiau moteriškė išsigalvojo garantuotai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS