Šeimą su vaiku išvijo iš lėktuvo dėl nemalonaus kvapo | Diena.lt

ŠEIMĄ SU VAIKU IŠVIJO IŠ LĖKTUVO DĖL NEMALONAUS KVAPO

Šeimą su vaiku viešai pažemino ir išvijo iš lėktuvo. Taip atsitiko dėl skundų, kad nuo šeimos sklinda nemalonus kvapas.

Tokią istoriją aprašė local10.com.

Pranešama, kad Yossi Adleris, jo žmona Jennie Adler ir jų devyniolikos mėnesių dukrelė rugsėjo 13  dieną ruošėsi skristi namo į Detroitą. Prieš tai šeima atostogavo Majamyje.

Netikėtai oro uosto darbuotojai išvedė aviacijos bendrovės „American Airlines“ turistus motyvuodami tuo, kad nuo jų sklinda blogas kvapas.

„Su mumis viskas gerai. Aš noriu , kad jie prisipažintų, kas iš tiesų nutiko ir pasakytų man tiesą“, - piktinosi vyras.

Jo žmona Jennie teigė, kad jie buvo sutrikę ir oro uoste klausinėjo žmonių, ar tikrai nuo jų sklinda nemalonus kvapas.

Adlerių šeimos bagažas, vaikiška kėdutė, vežimėlis ir kiti daiktai liko išskridusiame lėktuve.

Vežėjo atstovai pareiškė, kad suteikė šeimai viešbutį ir maisto talonų. Jie sakė, kad šeimai užsakė vietą į lėktuvą, kuris skrido į Detroitą rugsėjo 14 dieną.

Vėliau paaiškėjo, kad Adlerių šeima sėkmingai grįžo į namus ir oro uoste atsiėmė savo daiktus.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Keista

kitur viska mato o Lietuvoje nieko nemato. Pasiziurekite prekybos centruose vaikai cypia kriokia. Tevam vienodai rodo nes jie nekreipia demesio. O gal kitus pirkejus tai nervina.

Anonimas

Kokie jūs rasistai.Koks jūsų neissiauklejimas.Smerkiat žmonės visiškai jų nepazinodami.Lietuviai saugokite savo garbę.Gerbkit save į ne pulkit nepažįstamų žmonių.Nesvarbu kas jis toks ,Ar juodaodis,Ar žydas.Jis toks pats žmogus kaip ir tu!!!Ir kas bebūtų nutikę ,tai tik to žmogaus nelaimė,į ne tavo pyktis jam.Uzjauciu žmonės patekus į šitą istorija.O žurnalistė tik atliko savo darbą,jūs esat man visi smirdaliai,nes nemokant zmoniskai priimti kitų bėdų ir nelaimi.Gaila kad jūsų dar tiek daug yra,neispruse,sielos neturintys vergai.

Martinkenas

Žmonės,ką jūs kalbatkam smeiziat žmonės,patys ten nebuvę.Jus patys smirdantys,dėl savo proto.Neteisk kitų.Visu pirmą pažiūrėk Ar tavo sąžinė nesmirdi.Visi teisdami kitus patys smirdit daugiau nei tie žmonės lėktuve.Atsiprasykit patys savęs,pakol dar nesmirdit.Geda man dėl jūsų,lietuviai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS