Parasparnių pilotai buvo priversti atidėti šventinį siurprizą | Diena.lt

PARASPARNIŲ PILOTAI BUVO PRIVERSTI ATIDĖTI ŠVENTINĮ SIURPRIZĄ

Kauno parasparnių pilotai ir šį šventinį penktadienį planavo praleisti ore. Tačiau ne šiaip sau skraidyti ir gėrėtis miestu, kuris ypač pavasarį atrodo vis kitaip.

Klubo "Mad Pilots" vyrai, pakilę į padanges, šiandien norėjo pasveikinti miestiečius ir miesto svečius. Jų sveikinimas kaip ir kaskart turėjo būti įspūdingas.

"Jei oro prognozės nesuprastės, spalvinsim Kauno padangę trispalvės spalvom. Laikom kumščius", - planus anonsavo pilotas Raimundas Pundinas, kurio nuostabiais Kauno vaizdais, fotografuotais iš aukštybių, portalo kauno.diena.lt skaitytojai turėjo progos pamatyti jau ne kartą. 

"Turime tradiciją Vasario 16-ąją arba Kovo 11-ąją skristi su Lietuvos vėliavom. Jei orai leis, o jie kol kas nelepina, bandysim skristi šiandien. Trijų-penkių pilotų rikiuotė skris su Lietuvos vėliavomis virš senamiesčio. Nuo "Žalgirio" arenos iki Santakos. Aš bandysiu iš dūmų suformuoti trispalvę" - portalui kauno.diena.lt pasakojo R. Pundinas.

Pagal rytines oro prognozes, tinkamiausios sąlygos šventiniam šou ore turėjo būti nuo 14 iki 16 val. Tačiau ir tuo metu oro sąlygos skrydžiui buvo netinkamos, tad šventinis skrydis nukeliamas į poryt, sekmadienį. 

GALERIJA

  • Parasparnių pilotai buvo priversti atidėti šventinį siurprizą
Kęstučio Mončiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS