Kauno pramonininkų asociacijos narių gretas papildė du nauji nariai | Diena.lt

KAUNO PRAMONININKŲ ASOCIACIJOS NARIŲ GRETAS PAPILDĖ DU NAUJI NARIAI

Prieš keletą dienų vykusiame Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos (KKPDA) susirinkime organizacijos Prezidiumo nariai patvirtino dviejų naujų narių priėmimą. Kauno pramonininkų asociacijos gretas papildė UAB „Teltonika Networks“ įmonė, kuriai narystėje atstovaus generalinis direktorius Giedrius Kukauskas bei UAB „Liūtukas ir Ko“ gamykla, kuriai vadovauja direktorius Andrius Uptas.

KKPDA prezidentas Marius Horbačauskas, sveikindamas naujus narius pabrėžė, jog džiugina tokie energingi vadovai, besijungiantys į asociacijos gretas, kurie kaip G. Kukauskas minėjo „neieško naudos sau, bet tikisi prisidėti prie sprendimų ir veiklų, kurios augina ir stiprina Kauno regioną“.

Į asociaciją prisijungęs A. Uptas – aktyvus ir energingas vadovas, vedantis savo gamyklą augimo, eksporto plėtros ir sėkmės keliu – tikisi savo patirtimi ir idėjomis pasidalinti ir su asociacijos bendruomene.

KKPDA vykdančioji direktorė Reda Stankevičienė pabrėžė, jog Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija yra išskirtinė tuo, jog narystė joje yra garbinga ir vertinga. Tai reiškia, kad vadovai, dalyvaujantys veikloje, pirmiausiai atstovauja bendriems pramonininkų interesams, ieškodami vertingiausių susitarimų su mokslo, valdžios institucijų bei visuomenės atstovais, siekdami sukurti kuo geresnes sąlygas dirbti žmonėms, kurie ir prisideda prie verslų sėkmės bei skatina inovacijų, skaitmeninės transformacijos ir investicijų pritraukimą visame Kauno regione.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

aha

buoziu suvaziavimas,sako vagonai dar stovi kazkur...

jo

kur šurajevas performansas?

du nauji

,,Vory v zakone,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS