Vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ kviečia į Gamtos herojų stovyklą „Harmony Park“ | Diena.lt

VAIKŲ EDUKACINIS PRAMOGŲ CENTRAS „CURIOCITY“ KVIEČIA Į GAMTOS HEROJŲ STOVYKLĄ „HARMONY PARK“

  • 10

Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ įsikūręs vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ jau laukia vaikų savo vasaros stovyklose. Čia vėl rengiamos vaikų pamėgtos Miesto herojų, Jaunųjų lyderių, Pasaulio atradėjų, Atostogų kaip kine stovyklos, o su šūkiu „CurioCity“ goes wild pristatoma ir šio sezono naujiena – Gamtos herojų stovykla.

„Dienos stovyklas 5–12 m. vaikams rengiame nuo 2018-ųjų. Per visą šį laiką jose savo atostogas jau leido daugiau nei 1 tūkst. vaikų. Iki šiol buvome sukūrę keturias stovyklų programas, kurios keisdavo viena kitą. Taigi esama vaikų, kurie mūsų skirtingos tematikos dienos stovyklose praleisdavo keletą savaičių iš eilės. Šiemet stovyklautojams nusprendėme pasiūlyti naują stovyklos programą su nakvyne – Gamtos herojai. Kitaip nei mūsų rengiamos dienos stovyklos, naujoji Gamtos herojų stovykla yra pirmoji, kuri vyks ne vaikų edukaciniame pramogų centre „CurioCity“ Kaune, o toliau nuo miesto šurmulio – Nemuno kilpų regioniniame parke įsikūrusiame 220 hektarų poilsio ir pramogų komplekse „Harmony Park“, Prienų rajone“, – sakė vaikų edukacinio pramogų centro „CurioCity“ vadovė Neringa Žibaitė.

Partnerio nuotr.

Pasak jos, visos Gamtos herojų stovykloje organizuojamos edukacinės veiklos ir pramogos atitiks pagrindinę „CurioCity“ edukacijų ir pramogų koncepciją „žaidžiu – žinau“, todėl ir šioje stovykloje vaikai pasaulį mokysis pažinti aktyviai pramogaudami, žaisdami ir patirdami. Tik šįkart jie visą dieną leis gamtoje.

„Gamtos herojų stovykloje per žygius, treniruotes aktyvias ir edukacines veiklas, pramogas ir iššūkius gamtoje bus mokomasi geriau pažinti gamtą, joje orientuotis, išgyventi ir ją saugoti. Aiškinsimės, kaip naudotis kompasu, pačiam susikurti vandens filtrą, pasiklydus miške vėl rasti kelią atgal. Į stovyklos programą taip pat įtraukti pirmosios pagalbos mokymai, joga, vandens balionų tinklinis, gamtos garsų meditacija, edukacija apie žvaigždžių sistemas, komandiniai žaidimai, diskoteka, o vakarais – dienos aptarimas prie laužo, filmas su spragėsiais ar žygis į mišką“, – pasakojo N. Žibaitė.

Stovyklos rengėjai žada, kad vaikams bus smagu tiek šviečiant saulei, tiek lietui lyjant. Laisvu laiku stovyklautojai galės žaisti neseniai įrengtame teniso ir padelio aikštyne, varžytis krepšinio aikštelėje ar tiesiog dūkti lauko žaidimo aikštelėse. Ypatingoje vietoje rengiamos stovyklos „Gamtos herojai“ programoje įtraukta ir išskirtinė pramoga – maudynės „Harmony Park“ vandens ir pirčių erdvėje.

Pasak „CurioCity“ vadovės N. Žibaitės, poilsio ir pramogų kompleksas „Harmony Park“ Gamtos herojų stovyklai pasirinktas neatsitiktinai. Nemuno kilpų regioninis parkas įsteigtas siekiant išsaugoti išskirtinį Nemuno suformuotą kraštovaizdį, jo šimtamečius miškus, žvėris, paukščius, augalus, todėl šiame parke įsikūręs „Harmony Park“ atsakingai laikosi gamtos saugojimo ir tausojimo tradicijų ir gali stovyklautojams pasiūlyti gryną orą, švarius miškus ir tvenkinius, laisvai vaikštinėjančius laukinius gyvūnus ar besibūriuojančius paukščius. Nuolatiniai „Harmony Park“ svečiai jau žino, kad maistas jiems gaminamas iš daugiausia čia pat ūkyje, trąšų nepaliestuose laukuose ir pievose auginamų ekologiškų maisto produktų. Tokiu pat šviežiu ir kokybišku maistu galės mėgautis ir Gamtos herojų stovyklos vaikai – maistą stovyklautojams gamins „Harmony Park“ komplekse veikiantys „Simboly“ restoranas ir gastrobaras „Samana“.

Šią vasarą Gamtos herojų stovykla bus organizuojama tik kartą – liepos 16–21 d. Joje laukiami 9–14 m. vaikai. Stovyklautojai bus apgyvendinami 2–4 vietų nameliuose. Tėvams neturint galimybių nuvežti vaikų į šią stovyklą ar iš jos pasiimti, vaikų transportu pasirūpins stovyklos organizatoriai.

Daugiau informacijos apie vaikų edukacinio pramogų centro „CurioCity“ rengiamas stovyklas curiocity.lt/stovyklos.

GALERIJA

  • Vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ kviečia į Gamtos herojų stovyklą „Harmony Park“
  • Vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ kviečia į Gamtos herojų stovyklą „Harmony Park“
  • Vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ kviečia į Gamtos herojų stovyklą „Harmony Park“
  • Vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“ kviečia į Gamtos herojų stovyklą „Harmony Park“
Partnerio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vilma

Edukacinis?????? Kai as mokykloje mokinausi kiek prisimenu tokio zodzio nebuvo?(buvai pirmune) nesuprantu uz kokia lietuvos laisve kovojo musu tevai, Geda, Geda visiems lietuvoje gyvenantiems lietuviams, o gal nuo siol vadinti( pusangliais)??????

ALGIRDAS.

Visai lietuviai išsigimė , pasidarė beribiai ANGLŲ KOLOBORANTAIS , NEGI NĖRA GRĄŽIŲ LIETUVIŠKŲ ŽODŽIŲ , nei tie angliški žargonai ''curio city ,ar harmiiny ..'', NEPALIAUJAMAI NAIKINAMA LIETUVIŲ KALBA , o išsigimėliai čia jaučiasi kaip šventos karvės indijoje , fui .

lietuviskos prostitutes su pedofilais net

Lietuviu kalba pamirso , dabar vaiku stoviklavietes lietuvoje vadina ,,, ciurio city --harmony park....tfiu..... pedo slykstyynes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS