Kaune dingusi 9-metė ant kojų sukėlė kone visą miestą: matė su vyru šalia automobilio? | Diena.lt

KAUNE DINGUSI 9-METĖ ANT KOJŲ SUKĖLĖ KONE VISĄ MIESTĄ: MATĖ SU VYRU ŠALIA AUTOMOBILIO?

  • 16

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas sekmadienį paskelbė 2014 metais gimusios Agotos R. paiešką.

„Agotos paieška Kaune intensyviai vyko visą naktį – kartu su mūsų pareigūnais dirbo Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai, dešimtys, o gal net šimtai, neabejingų gyventojų, nepabūgusių nakties tamsos ir šalčio. Tikrintos ir tikrinamos ne tik įvairios teritorijos, peržiūrinėjami vaizdo įrašai, padėsiantys patvirtinti arba paneigti 22.45 val. gautą informaciją, kad nepilnametė apie 17 val. matyta stotelėje su vyru šalia neaiškios markės automobilio“, – pirmadienio rytą feisbuko paskyroje skelbė Kauno policija.

Kol kas pareigūnai neatmeta jokios versijos ir dar kartą prašo tų, kurie galbūt vakar vakare nepamatė prašymo, visus važiavusius Kaune, Chemijos g., laikotarpiu nuo 16.20 val. iki 17.20 val. peržiūrėti registratorių vaizdo įrašus.

Policijos vaizdo įrašas.

Pagalbos prašymu pasidalijo ir Kauno miesto savivaldybė.

„Praėjusi naktis buvo kupina nežinios ir nerimo, ieškant dingusios devynerių mergaitės. Kauniečiai, labai prašome atkreipti dėmesį į miesto policijos prašymą ir pagal galimybes suteikti pareigūnams vertingos informacijos, kuri padėtų rezultatyviai tęsti paiešką“, – feisbuke skelbė savivaldybė ir pasidalijo policijos informacija.

Kaip jau skelbta, sekmadienį Kaune dingus mažametei Agotai R. pareigūnai ir toliau vykdo aktyvius paieškos veiksmus. Pasak jų, tikrinamos įvairios versijos.

„Kol kas vykdoma paieška kaip dingusio žmogaus. Informacijos dėl galimo pagrobimo neturime. Tikrinamos įvairios versijos“, – teigė Kauno apskrities policijos budintis darbuotojas.

Kaune dingusios mergaitės paieškos ir vietovės

Regimanto Zakšensko, E. Ovčarenko/BNS nuotr.

Primename, kad mažametė sekmadienį išėjo iš namų, esančių Kaune, Trešnių take, ir iki šiol negrįžo. Išeidama vilkėjo juodas kelnes, spalvotą striukę, juodos, melsvos ir alyvinės spalvos (kaip nuotraukoje).

Asmenis, žinančius nepilnametės buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus telefonu 8 700 60600 arba skubios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Joana

Man idomu kur Kaune gatviu stebejimo kameros jos turi but saugumo tikslais. Nejaugi praeiviai nieko itartino nepastebejo maza mergaite vakare stoteleje kada tamsu. Tokiu mazu vaiku I jokius apsipirkimus negalima leisti.

pedofilai su lietuvos teismu palaiminimu

siauteja lietuvoje ....

kiek dar kensiervu partzyjoi

pidafilu ???????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS