Birželio 13-oji Kauno vandens telkiniuose: ryte – tragedijos repeticija, vakare – jos konstatavimas | Diena.lt

BIRŽELIO 13-OJI KAUNO VANDENS TELKINIUOSE: RYTE – TRAGEDIJOS REPETICIJA, VAKARE – JOS KONSTATAVIMAS

  • 4

Nelaimių vandens telkiniuose sezonas jau atidarytas ir Kaune. Pirmadienį ugniagesių gelbėtojų narai skubėjo prie jų net du kartus. Vienu atveju žmogus ištrauktas dar gyvas, kitu atveju jau ieškota skenduolio.

Pirmoji šios vasaros tragedija Kauno vandens telkiniuose greičiausiai įvyko dar sekmadienį. Nors tądien prie Lampėdžio ežero su draugu pramogavusio devyniolikmečio artimieji apie tai, kad jis negrįžo į namus, pranešė policijai tik beveik po paros – pirmadienio pavakarę.

Anot policijos atstovės, dingusiojo draugas teigė palikęs jį sekmadienį, apie 21 val., prie minėto ežero. Šioje vietoje – ežero krante ties Lampėdžių Gervės gatve buvo rasti ir dingusiojo rūbai bei daiktai. Todėl apie 22 val. policija kreipėsi pagalbos į Kauno ugniagesius gelbėtojus, prašydami padėti ieškoti galimo skenduolio.

Kauno ugniagesių gelbėtojų narai naršė Lampėdžio ežerą apie valandą laiko. Kol apie 23 val. – 30 metrų nuo kranto ir penkių metrų gylyje buvo aptiktas vyriškos lyties kūnas.

Asociatyvi Vilmanto Raupelio nuotr.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl devyniolikmečio mirties priežasties.

To paties pirmadienio – birželio 13-osios rytą Kauno policijos bei ugniagesių gelbėtojų pajėgos skubėjo ir prie jachtklubo R.Kalantos gatvėje.

Ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša 6.49 val. sulaukę pagalbos prašymo iš policijos dėl minėtoje Kauno marių vietoje plūduriuojančio vyro, kuris, kaip teigta, nenori išlipti į krantą. Tačiau tai panyra į vandenį, tai vėl plūduriuoja.

Užsidėję hidrokostiumus, du gelbėtojai ištraukė šį apie trys metrai nuo kranto policijos kantrybę bandžiusį keistuolį. Konstatavus, kad jis galimai sušalęs, vyriškis perduotas medikams, kurie jį išvežė į gydymo įstaigą.

Pasak policijos atstovės, jiems apie šį vyrą, jachtklubo teritorijoje įsibridusį iki juosmens į vandenį, pranešė praeiviai, kurie teigė, kad jis visai į juos nereaguoja.

Tą patį teko konstatuoti ir į įvykio vietą atskubėjusiems policijos pareigūnams. Šie šiandien ryte tegalėjo pasakyti, kad, ištrauktas ugniagesių gelbėtojų iš vandens, keistuolis pasakė tik savo vardą, kuris galimai buvo pameluotas, nes labai keistas, ir pavardę. Tuo ši istorija ir baigėsi, nes, anot policijos atstovės, jokio pažeidimo minėtas asmuo nepadarė, todėl šio įvykio tirti neketinama.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Cha cha cha

Psichologė Jelena Šeršneva teigia, kad Vladimiras Putinas diktatoriumi ir žudiku tapo dėl dviejų vaikystėje patirtų traumų – šeimos pasikeitimo ir fizinės prievartos. ………....p. Šeršneva nieko nesako apie trečią (svarbiausią) Putino traumą – jam, dėl nepriežiūros patėvio šeimoje dar mažam, kiaulė nukando pimpaliuką. Naudotis protezu – gana nepatogu, todėl žmogus piktas ant viso pasaulio. Jam nesulaikomai progresuoja megalomanija (perdėtas savęs vertinimas) ir psichopatija.

Tadas

Alkoholis ir maudynes nesuderinami dalykai.

,,Putinas-fašistas,,

Tegul sumoka policijai,gaisrininkams uz paslaugas,-ir toliau ,,murkdosi,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS