Dėl katino egzekucijos Kaune žmonės nenuleidžia rankų: viešina galimo sadisto vaizdo įrašą | Diena.lt

DĖL KATINO EGZEKUCIJOS KAUNE ŽMONĖS NENULEIDŽIA RANKŲ: VIEŠINA GALIMO SADISTO VAIZDO ĮRAŠĄ

Savaitgalį sukrėtė žinia, kad ties vienu Savanorių prospekto daugiabučiu namu buvo nukryžiuotas katinas. Policija vykdo tyrimą, o internete pradėjo plisti vaizdo įrašas su galimu budeliu.

Įtarimų sukėlęs asmuo

Socialiniame tinkle „Facebook“ specialiai sukurta grupė „Nukryžiuotas katinukas Kaune“, kurioje žmonės ieško galimo gyvūno kankintojo. Savaitės pradžioje įkeltas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip vyras viduryje nakties rankose nešasi lazdą, kažką panašaus į kartono lakštą ir maišą.

„Gal kas nors atpažįstate? Eina su šaka, maišu (galimai katė viduje) ir galimai kartonu? Atpažinus asmenį, praneškite policijai. Nepalikime visko paprastai, tikrai turi turėti šis asmuo pažįstamų žmonių“, – rašo įrašu pasidalijusi mergina.

 

 

Įtartinas asmuo užfiksuotas visai netoli įvykio vietos. Matyti, kad filmuota ant namo įrengtomis vaizdo stebėjimo kameromis. Kampe užfiksuotas ir laikas – birželio 14-oji, 23.16 val.

Kauniečiai įtaria, kad būtent šis žmogus galėjo būti užfiksuotas prieš įvykdant katino egzekuciją, mat ties Savanorių pr. 407 namu birželio 17-ąją būtent ir buvo rastas negyvas katinas, paliktas kaboti ant letenėlių. Kraupiame įvykyje naudotas kartonas, kuris įvykio vietoje dar ir apipaišytas lytiniais organais.

Feisbuko nuotr.

Pavyko atpažinti?

Toje pačioje grupėje žmonės pradėjo dalytis ir vieno vyro feisbuko profilio ir jo komentarų nuotraukomis, kurios žmonėms taip pat kėlė įtarimų.

Internautai pasidalijo vieno komentatoriaus pasisakymais po informacija apie nukryžiuotą katiną. Viename komentare vyras buvo įdėjęs kito katino nuotrauką ir prirašęs, kad ant sienos kabojo Gačiuko (greičiausiai, jo laikomo katino) brolis, todėl esą jo gyvūnas piktas.

Dar apie tą laiką, kai buvo nukankintas gyvūnas, ant to vyro profilio sienos atsirado miglotas įrašas „Bauskit“.

Kauniečiai informavo, kad visus įtartinus asmens įrašus, filmuotą medžiagą, kurioje matyti galimas budelis, perdavė policijai. Pareigūnai aiškinsis, ar internautų paviešintas asmuo kaip nors susijęs su nukankinto katino istorija.

Nepalikime visko paprastai, tikrai turi turėti šis asmuo pažįstamų žmonių.

Pradėjo tyrimą

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovai informavo, jog pranešimas apie galimai nužudytą katiną gautas birželio 15 dienos ryte.

„Gautas pranešimas, jog Kaune, Savanorių prospekto kieme, buvo rastas nugaišęs katinas, kuris galimai buvo kankinamas. Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas atlieka ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais pagal LR Baudžiamojo kodekso 310 straipsnį“, – pranešė policijos atstovai.

Pagal minėtą straipsnį tas, kas žiauriai elgėsi su gyvūnu, jį kankino, jeigu dėl to gyvūnas žuvo arba buvo suluošintas, baudžiamas viešaisiais darbais, bauda, areštu arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Primename, kad informacija apie galimai nukankintą katiną pradėjo plisti praėjusį savaitgalį. Žmonės tikisi surasti asmenį, taip žiauriai pasielgusį su gyvūnu. Internautai neslėpė pasipiktinimo ir pasišlykštėjimo tokiu kraupiu žmonių elgesiu.

„Žinočiau kas padarė, tokiam žarnas paleisčiau be dvejonių“, – rašė Mindaugas.

„Labai baisu. Sunku patikėti, kad būtybė, nešiojanti žmogaus vardą, gali taip pasielgti. Dar baisiau, kad tokie sadistai lieka nenubausti už savo nukrypusius sadistinius poelgius. Liūdna, kad ir mes normaliai mąstantys nelabai ką galime pakeisti, kad tokių nenuovokų nebūtų“, – pasisakė Žaneta.

„Tas, ar tie, kas taip padarė tikrai nebe žmogus, o kažkoks monstras“, – liūdesio ir apmaudo dėl tokio įvykio neslėpė Loreta.

GALERIJA

  • Dėl katino egzekucijos Kaune žmonės nenuleidžia rankų: viešina galimo sadisto vaizdo įrašą
Stop kadras, feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Įtariu

Jog policija neieškojo pirštų antspaudų,nes dėka jų daug greičiau galima surasti kaltininką.

Tomas

Idomu kodel litiniai organai nupiesti .Galbut is to namo kokia tai moteris buvo neistikima savo vyrui kuriai buvo brangus katinas.

Anonimas

Ko čia ieškoti, kas nors iš šurajevo šaikos valstybės kūrimo menini performansa darė...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS