Drama Vilijampolėje: kauniečiai užblokavo girtą vairuotoją | Diena.lt

DRAMA VILIJAMPOLĖJE: KAUNIEČIAI UŽBLOKAVO GIRTĄ VAIRUOTOJĄ

Trečiadienio rytą Vilijampolėje vyko drama, per kurią pilietiški gyventojai užblokavo girto vairuotojo automobilį ir iškvietė policiją.

Kol laukta pareigūnų, ant P.Vileišio tilto, Jurbarko gatve ir Raudonvario plentu nusidriekė transporto priemonių eilės, tačiau sužinoję, kodėl kilo spūstys, kauniečiai sveikino tokį poelgį.

"O ką daryti? Tokie pavojingesni nei kamštis", – vertino situaciją internautai.

Liudininkų pasakojimu, girtas vairuotojas tiesiog plaukiojo kelyje. "Vairuotojas važiuodamas nesigaudė juostose. Pilies žiedinėje sankryžoje važiavo per dvi juostas. Važiuodamas Vilijampolės žiedine sankryža atsitrenkė į atitvarą, po to jam iš priekio užkirto kelią krovininis autobusiukas, o aš užtvėriau kelią iš galo. Jis net nebandė bėgti, suprato, kas jo laukia. Krovininio automobilio vairuotojas iškvietė policiją", – portalui kauno.diena.lt pasakojo vienas įvykių sūkuryje atsidūrusių pilietiškų vairuotojų.

Policijos turimais duomenimis, apie 9.30 val. gautas pilietiško gyventojo pranešimas, jog pastebėtas galimai neblaivus asmuo, kuris vairavo automobilį "Subaru".

"Pareigūnai, nuvykę į Kaune esančią Jurbarko g., patikrino vairuotojo (gim. 1974 m.) blaivumą, jam alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,86 promilės", – komentavo policijos atstovai ir pridūrė, kad pareigūnai dėkoja pilietiškam gyventojui ir ragina visuomet informuoti apie pastebėtą bet kokį galimai daromą teisės pažeidimą bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

...

Tuoj teismas išaukštins kad tai buvo savivaldžiavimas :/

Subaru

Tai kaip nebus išgėręs, jei su baru važinėja.. Šaunuoliai!

hm

jampolskio draugas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS