Girto BMW vairuotojo chuliganišką pasirodymą nutraukė pareigūnai – apdalino baudomis | Diena.lt

GIRTO BMW VAIRUOTOJO CHULIGANIŠKĄ PASIRODYMĄ NUTRAUKĖ PAREIGŪNAI – APDALINO BAUDOMIS

  • 5

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, rugsėjo 4-10 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksuota apie 400 greičio viršijimo atvejų.

Praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas antradienį. Rugsėjo 5 d. apie 10.45 val. Jonavos r., Meškonių k., automobilis „Audi“, kur leistinas važiavimo greitis – 50 km/val., važiavo 129 km/val. greičiu. Vairuotojas (gim. 1993 m.) pareigūnams teigė, kad skubėjo namo. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Šeštadienį apie 17 val. Kauno r., Dievogalos k., pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, kuriuos metu sustabdė automobilį „VW Golf“, vairuojamą vyro (gim. 1972 m.). Vairuotojas prisipažino, kad prieš valandą vartojo alkoholinius gėrimus. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,83 prom.

Tos pačios dienos naktį, apie 00.25 val., Kaune, Varnių g., pareigūnai pastebėjo automobilį BMW, vairuojamą vyro (gim. 1999 m.), kuris sukosi ratu ir kitiems eismo dalyviams demonstravo šonaslydį. Vairuotojui ne tik surašytas administracinio nusižengimo protokolas už chuliganišką vairavimą, bet ir nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,11 prom.

Savaitgalį pareigūnai vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu Jonavos ir Kėdainių Nustatyti penki neblaivūs vairuotojai (0,78 prom.; 0,88 prom.; 1,02 prom.; 0,62 prom.; 0,65 prom.).

Iš viso per praėjusią savaitę Kelių policijos pareigūnai nustatė keturiolika neblaivių vairuotojų ir trylika asmenų, kurie vairavo transporto priemonę neturėdami tam teisės. Vykdytų priemonių metu pareigūnai nustatė ir kitus KET pažeidimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

R

Nu tu ir dlb trikoji.

Trikojis \\\\\.../////

Tas gaidys,"šonia'slydininkas" savo gaidiškame gyvenime vair'teises matys???,jei taip tai gaidžių dar daugiau privis.___Nes nebaužiamumas ar švelnus niu,niu gaidyno nesustabdys.___Dabar LT išvažiuoji į gatvę,kelią tai nežinai ar grįši namo,kaip kare.___Manau,o'Krainoj mažiau žųva,nei nuo gaidyno LT.___Kur mūsų "šaunioji" milicija,kada pradės dirbti???

elena

europoj nevairuotu jau niekada
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS