Kariuomenė pranešė skaudžią žinią: mirė pratybose sužalotas karys | Diena.lt

KARIUOMENĖ PRANEŠĖ SKAUDŽIĄ ŽINIĄ: MIRĖ PRATYBOSE SUŽALOTAS KARYS

  • 30

Lietuvos kariuomenė ketvirtadienį pranešė, kad mirė pratybose sužalotas karys.

„Rugsėjo 14 dieną dėl pratybose patirtų sužeidimų mirus nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos kariui, Lietuvos kariuomenės vadovybė reiškia gilią užuojautą kario artimiesiems ir tarnybos draugams“, – teigiama pranešime.

Iš poligono, kur vyko pratybos, rugsėjo 12 dieną nukentėjusysis buvo skubiai evakuotas į ligoninę.

Nelaimingo įvykio aplinkybėms nustatyti pradėtas ikiteisminis tyrimas, jį atlieka Karo policijos tyrėjai.

Kaip anksčiau skelbė kariuomenė, per pratybas „Inžinierių griausmas 23“ susižeidė nuolatinės privalomosios pradinės karo tarnybos karys.

Pratybos vyko Švenčionių rajone, Pabradės centrinio poligono teritorijoje.

Dėl kokių sužalojimų mirė 2001 metais gimęs šauktinis, Lietuvos kariuomenė informacijos neteikia. Išsamesnės informacijos ketinama pateikti baigus ikiteisminį tyrimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Liūdesėlis

Praėjo jau visas mėnuo ir negirdėti jokių išvadų: kas, kaip, dėl ko ir t.t., nes mūsų valdžios dalykas tai yra užglaistyti ir uždangstyti tai, kad kariuomenėje yra šaunu ir miela, o realiai žmonės luošinami...

!

Patogiausia teigti,kad savižudybė.O jei ir taip,kas iki jos atvedė?Gal aplinka kariuomenėje?Gal fizinis krūvis(dabar vaikinai nepasiruošę,nes mokykloje nepratinami prie fizinio krūvio)?Karį reikia ruošti jau nuo darželio!!!

xxx

Tai viska nurasysit "savizudybei" ? Kaip ir nebutu nieko keisto, nesinori juk pries Nato sajungininkus pasirodyti, jog nesugeba kariuomene uztikrinti kariu saugumo pratybose :D Neduok dieve kokia lopiska LT kariuomene, treniruojasi ir apsimeta kad kazka apgintu rusams uzpuolus, juokdariai :D neikit jaunimas jus i LT kariuomene, nes suluosins ir tiek
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS