Pagarsėjusią avariją Raudondvaryje primins lūžusios rankos ir kojos | Diena.lt

PAGARSĖJUSIĄ AVARIJĄ RAUDONDVARYJE PRIMINS LŪŽUSIOS RANKOS IR KOJOS

Per avariją vairuotojui Antanui Ivaškevičiui bei su juo važiavusioms 83-ejų L. M., 54-erių L. K. bei 72-ejų A. J. lūžo kojos, rankos.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė apie vakar įvykusią keleivinio mikroautobuso avariją Kauno rajone, kai buvo sužeistas vairuotojas ir devyni keleiviai. Avarija Raudondvaryje, J. Naujalio g. įvyko, kai 55 m. vairuotojas posūkyje nesuvaldė automobilio „Mercedes Benz 313“, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Jis ir trys keleivės šią nelaimę atsimins labai ilgai. Užsimiršti neleis ne tik patirtas šokas, bet ir sužalojimai. Per avariją vairuotojui Antanui Ivaškevičiui bei su juo važiavusioms 83-ejų L. M., 54-erių L. K. bei 72-ejų A. J. lūžo kojos, rankos. "Kai kuriems jų buvo diagnozuotas ir galvos smegenų sutrenkimas, bet nė vieno minėto paciento būklė nėra kritinė", - pridūrė Kauno klinikų atstovė spaudai Milda Dambrauskienė.

Kiti 6 sužeistieji nukentėjo lengviau, jie po apžiūros išleisti gydytis namo.

Jurbarko rajono laikraščio „Šviesa“ žiniomis, tai ne pirma avarija, kurią šį pavasarį sukėlė A. Ivaškevičius. Kovo 8 d. jis  girtas su pilnu vaikų autobusu rėžėsi į atitvarus prie Seredžiaus. Tuomet vyras vežė porą dešimčių pradinukų ir mokinių iki septintos klasės. Bevažiuodamas užmigo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Keleivis

Tokį girtuoklį galėtų įdarbinti Kauno policija, kad juos vežiotų, o šie jį auklėtų- blaivintų...

vartotojas

nu geras ne pirma karta prasizenges, bet teisiu vairuoti neprarades, tai kaip cia suprasti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS