Kūrėjai išpažino meilę Klaipėdai | Diena.lt

KŪRĖJAI IŠPAŽINO MEILĘ KLAIPĖDAI

Uostamiestyje yra daugybė kūrybingų bei talentu muzikuoti bei kurti poeziją apdovanotų žmonių. Tuo penktadienį vakare įsitikino į Rusijos Federacijos generalinį konsulatą pakviesti svečiai.

Uostamiestyje yra daugybė kūrybingų bei talentu muzikuoti bei kurti poeziją apdovanotų žmonių. Tuo penktadienį vakare įsitikino į Rusijos Federacijos generalinį konsulatą pakviesti svečiai.

Čia vyko muzikos bei poezijos vakaras, kuriame savo kūrybą demonstravo klubo "Mėlynas troleibusas" bei literatų klubo "Aplinka" nariai.

Vakaras nebuvo susietas su jokiais politiniais įvykiais ar šventėmis. Nuo šios vasaros Klaipėdoje reziduojantis Rusijos Federacijos generalinis konsulas Aleksandras Gračiovas pasakojo pabuvęs keliuose šių klubų renginiuose ir panoręs gabių žmonių kūryba pradžiuginti kolegas bei svečius.

Jaukus ir šiltas vakaras skyrėsi nuo anksčiau Generaliniame konsulate rengtų renginių.

Prie žvakių šviesos liejosi širdyje subrandintos mūsų uostamiestyje gyvenančių kitataučių eilės. Jomis autoriai išpažino savo meilę ne tik savo gimtinei, bet ir Klaipėdai. Beje, ne vienas šių klubų narys yra čia gimę, tad savo švelniausius jausmus kūryba išpažįsta Klaipėdai.

"Apsilankęs kūrybos klubų vakaruose supratau, kad čia gyvena labai gabūs žmonės. Buvau sužavėtas kūrybinės nuotaikos, kuri tvyro šiuose klubuose. Geranoriškumas, draugiškas nusiteikimas mane tiesiog sužavėjo. Taip gimė mintis, kodėl nesupažindinus su šiais puikiais žmonėmis ir plačiosios visuomenės. Šį kartą mes išgirdome poros dešimčių klaipėdiečių kūrybą, bet tokių žmonių yra keli šimtai. Todėl manau, kad šis vakaras buvo pirmas, bet tikrai ne paskutinis. Norėčiau, kad konsulato patalpose pasirodytų visi. Poezija ir muzika nuteikia taikiam bendravimui", – kalbėjo A.Gračiovas.

GALERIJA

  • Violeta ir Artūras Savičenkos virpino klausytojų širdis Andriaus Kulikausko daina „Gintarai“.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

gražu

tikri meno mėgėjai

Eugis

Matot kaip gražiai žmonės gyvena. Be Putino. Be Grybauskaitės. Tiesiog menas ir jokios propagandos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS