Klaipėdietę pašiurpino paauglių „pramoga“: iki nelaimės – vienas žingsnis | Diena.lt

KLAIPĖDIETĘ PAŠIURPINO PAAUGLIŲ „PRAMOGA“: IKI NELAIMĖS – VIENAS ŽINGSNIS

Trečiadienio vakarą viename uostamiesčio rajone buvo pastebėti trys paaugliai ant daugiabučio stogo. Neatsakingą elgesį stebėjusi klaipėdietė užfiksavo ir paskelbė įrašą „Facebook“ grupėje „Debreceno“. Vieni gyventojai kaltino daugiabutį administruojantį personalą, o kiti baiminosi, kad iki nelaimės – vienas žingsnis.

Klaipėdietė paskelbė įrašą su nuotraukomis, kuriose užfiksuoti devynaukščio stogu vaikštinėjantys paaugliai. Debreceno gatvės kvartalo gyventoja norėjo perspėti tėvus apie jų vaikų nesaugų elgesį.

„Mieli tėveliai, laikas atsipeikėti po švenčių ir pažiūrėti, ką veikia jūsų vaikai“, – kreipėsi įrašą paskelbusi klaipėdietė.

Po įrašu atsirado per pusšimtis komentarų, gyventojai piktinosi, kad patekimas ant stogo yra laisvai pasiekiamas visiems ir nedaug tetrūksta iki nelaimės.

„Už paauglių patekimą ant stogo turi būti atsakingas namą administruojantis personalas, šiuo atveju viskas baigėsi gerai. O kas jeigu sugadintų stogą, sukeltų gaisrą, ar už tai turėtų atsakyti gyventojai?“ – pasipiktinęs rašė klaipėdietis.

Nors socialinio tinklo įrašas sukėlė daug diskusijų, tačiau kai kurie klaipėdiečiai pareiškė, kad būtent šis daugiabutis turi ant stogo įrengtą terasą, ten namo gyventojai gali pasigrožėti vaizdu, o įkeltas įrašas be reikalo sukėlė sąmyšį.

„Ant stogo yra įrengta terasa, kur gyventojai tiesiog gali pabūti, pažvelgti į aplinką. Vien dėl to, kad maža grupelė paauglių užlipo į terasą, dar nereiškia, kad jie nori nusižudyti, o šis įrašas – išpūstas burbulas“, – atsakė gyventojas.

Visgi kaimynai baiminosi, kad staiga užklupęs šaltis ir stiprus vėjas formuoja ledo dangą ir tokios nepalankios oro sąlygos belaipiojant stogais galėjo sukelti didelį pavojų paauglių gyvybei.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Ntigi

Jei ant stogo irengta terasa, tai tur but ji yra kažkaip aptverta ir ten yra turėklai ar kazkas panašaus. Tai kokį pavojų vaikams gali kelti, jei paslydus juos sulaikys turėklai? Ar tie vaikai sveria po toną ir turėklai per silpni tokį svorį atlaikyti? Ar turėklų nėr iš viso?

to-jųs biški mastykit su galva

vaistukų pamiršai išgerti? Ar pamiršai nusipirkti?

Mirta

Paprastai varydavom ant stogo pasidegint su kaimynka , bet dar tada nebuvo administracijos , tada dar nebuvo žmonės įkaitais . Būna atvejų kai užkliūna babytė , kates mat myli jinai , maitina ..Įv.,terorizuojant be filmuojant , ir kurstant laužą admin.iš savivaldybės beliko išsikraustyti .Ko pasekoje močiutė išsikraustė irgi tą pačią savaitę .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS