Klaipėdos biudžetinėms įstaigoms ieškoma vadovų | Diena.lt

KLAIPĖDOS BIUDŽETINĖMS ĮSTAIGOMS IEŠKOMA VADOVŲ

Pasibaigus vadovavimo kadencijai, daliai Klaipėdos biudžetinių įstaigų ieškoma vadovų. Direktorių reikia trims lopšeliams-darželiams, Sveikatos biurui, Sutrikusio vystymosi kūdikių namams, Miesto poliklinikai ir „Klaipėdos paplūdimiams“. Per mėnesį tikimasi paskelbti ir savivaldybės Kultūros skyriaus vadovo konkursą.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vadovės Ingos Gelžinytės-Litinskienės teigimu, Kultūros skyriaus vedėja iš pareigų pasitraukė tik prieš savaitę, tad į jos vietą konkursas dar nepaskelbtas.

Vidutinė bet kurio savivaldybės administracijos skyriaus vedėjo alga šių metų trečiąjį ketvirtį, neatskaičius mokesčių, buvo 3 184 eurai per mėnesį.

„Turime galimybę skelbti ir vidinę atranką, bet tikėtina, kad per mėnesį bus skelbiamas išorinis konkursas Kultūros skyriaus vedėjos pareigoms užimti. Labai norėtume, kad į pareigas būtų ne vienas pretendentas“, – teigė I. Gelžinytė-Litinskienė.

Buvusi Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Eglė Deltuvaitė praėjusį trečiadienį padėjo pareiškimą ir pareiškė išeinanti iš darbo.

Tokio žingsnio tarnautoja ėmėsi po to, kai dieną prieš darbe įkliuvo neblaivi.

Iki spalio 26 d. dokumentus turėtų pateikti pretenduojantieji į Visuomenės sveikatos biuro bei Sutrikusio vystymosi kūdikių namų direktorių pareigas penkerių metų kadencijai.

Iki vakar dienos pretendentai dokumentus galėjo pateikti ir dar vienam konkursui – biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pareigoms eiti.

Savivaldybė skelbia konkursą ir viešosios įstaigos Klaipėdos miesto poliklinikos vyriausiojo gydytojo pareigoms, taip pat penkerių metų kadencijai.

Prie šio skelbimo yra informacija apie pastoviąją darbo užmokesčio dalį, kuri iki 2024 m. balandžio 30 d. turėtų būti 4 685 eurai.

Konkurso atrankos posėdžiai šių metų lapkričio 21–23 d. planuojami ir siekiant atrinkti kandidatus į lopšelių-darželių „Bangelė“, „Inkarėlis“ bei „Žiburėlis“ direktorių pareigas.

Ikimokyklinių įstaigų vadovų atlyginimai siekia apie 3,5 tūkst. eurų per mėnesį, neatskaičius mokesčių.

„Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus atlyginimas – 3 419 eurų per mėnesį, neatskaičius mokesčių.

Sveikatos biuro ir Kūdikių namų tinklalapiuose viešai skelbiamos tik administracijos vadovų ir jų pavaduotojų algų vidurkis, kuris varijuoja tarp 2 789 ir 3 038 eurų per mėnesį su mokesčiais.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Galas

Jau kur, kur , bet į klaipėdos miesto įstaigos, beje bet kurios, vadovo poziciją kandidatuoti tai tas pats kas savęs negerbti. Absoliuti nepagarba, žudantis mobingas ir absoliutus gyvatynas. Na nebent neturi savo nuomonės ir labai gerai subines laižai tiek politikams, tiek savivaldybės klerkams.

Labai gerai

Labai gerai ,kad yra keičiami vadovai ,Nes kai užsisėdi vienoje vietoje metų metais nukvakusios babūnes ,pasijaučia įsatigos dievais.

Kada

Ateis mokyklų valDOviu eilė?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS