Klaipėdos savivaldybė daugiabučių kiemuose įrengs daugiau vietų automobiliams | Diena.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖ DAUGIABUČIŲ KIEMUOSE ĮRENGS DAUGIAU VIETŲ AUTOMOBILIAMS

  • 33

Klaipėdos miesto savivaldybė, siekdama įrengti daugiau automobilių stovėjimo vietų, šia savaitę pradėjo statybos darbus Debreceno gatvėje.

Kaip nurodoma antradienį išplatintame pranešime, bendrovės „Inkomsta“ vykdomo remonto metu iki šių metų rudens prie Debreceno gatvėje 61 esančio daugiabučio namo numatyta sutvarkyti įvažiuojamąjį kelią, įrengti lietaus nuotekų tinklus, apšvietimą bei 60 naujų automobilių stovėjimo vietų.

Pasak savivaldybės, dėl automobilių stovėjimo vietų įrengimo yra parengti projektai ir kituose daugiabučių namų kiemuose Šiaulių, Laukininkų, Paryžiaus Komunos, Bandužių gatvėse. Taip pat ruošiami projektai Reikjaviko gatvėje, Statybininkų prospekte, Naujakiemio ir Budelkiemio gatvių kiemuose. Kiekviename iš šių kiemų, atsižvelgiant į galimybes, papildomai bus įrengta nuo 10 iki 30 parkavimo vietų.

Klaipėdos miesto savivaldybės trejų metų strateginiame veiklos plane parkavimo vietoms įrengti yra numatyta skirti beveik 9 milijonus eurų, nurodoma pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

tam aha

prie grubliausko visi planai buvo vykdomi aisku kiti planai buvo ateiciai.,grubliauskas taip sutvarke miesta,kad naujieji jau net jokiu planu nedaro.per pusantru metu nieko nepadare miestui ,tik sneka apie kazkokius stadionus uz simtus milijonu,o kad bent renuovuoti zalgirio stadiona,ledo rumus prie mesos kombinato uz kelis milijonus apie tai nesneka.paziurekit kai anas meras sutvarke moksleivio stadiona grazu ziureti,tik kad tu futbolo komandu nera.tai ir stovi tuscias.o tie kazkoki nereikalinga miestui stadiona statys uz simtus milijonu,ka cia su milijonu terliotis.dirbti reikia o ne dairytis i praeiti.pirmiausia reikia sutvarkyt kruiz terminala,bet tur but planuose nebuvo ir ir netvarkys tur but,isivaizduoju ka sveciai pamato is laivo tai ir lipti isjo nenori....

Aha,

,,Prie liberalų buvo atlikti ir suderinti planai..:D) Tik tie planai buvo padėti į stalčių ir trūnyjo iki dabar - nebuvo kam jų iš ten ištraukt..Kiek dar yra ,,sukaltų" ir nevykdytų planų ir projektų? Manau kad daug.. Norisi galvot kad buvusiom valdžiom kuriom ,,dirigavo" garsusis trūbočius, svarbiausia užduotis buvo popierinis darbas /projektavimai, planavimai studijos..:D)/ Ypač jei už tai eidavo įsidėt pinigus į kišenių :D) Ir jokio vykdymo visada pamirštant pasiskaičiuot ekonominį naudingumą..Tai dabar nerašinėkit ir netrolinkit

> s.s.s. visai kukūūūū ?

Kas su kuo derino ? ____Pasak savivaldybės, dėl automobilių stovėjimo vietų įrengimo yra parengti projektai ir kituose daugiabučių namų kiemuose Šiaulių, Laukininkų, Paryžiaus Komunos, Bandužių gatvėse. Taip pat ruošiami projektai Reikjaviko gatvėje, Statybininkų prospekte, Naujakiemio ir Budelkiemio gatvių kiemuose. Kiekviename iš šių kiemų, atsižvelgiant į galimybes, papildomai bus įrengta nuo 10 iki 30 parkavimo vietų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS