Klaipėdos savivaldybės Švietimo ir Kultūros skyriuose – laikinos vadovės | Diena.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS ŠVIETIMO IR KULTŪROS SKYRIUOSE – LAIKINOS VADOVĖS

Antrą mėnesį Klaipėdos savivaldybės Švietimo ir Kultūros skyriams vadovauja laikinos vadovės. Kultūros skyriaus vedėjo ieškoma jau penkis mėnesius, o Švietimo skyrius be nuolatinio vadovo yra nuo sausio vidurio, kai ilgus metus jam vadovavusi Laima Prižgintienė atsisveikino su kolegomis.

Nuo sausio 17 d. Švietimo skyriaus vedėjo funkcijas pavesta atlikti Švietimo skyriaus patarėjai Vidai Bubliauskienei, o nuo sausio 22-osios Kultūros skyriui laikinai vadovauja Kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Germinta Patašiūtė.

Šios darbuotojos skyriams vadovaus, kol konkurso būdu pavyks rasti naujus jų vedėjus.

Antrą kartą konkursas paskelbtas vasario 14 d., dabar vyksta pretendentų dokumentų tikslinimo procedūra.

Konkursas Kultūros skyriaus vedėjo vietai jau buvo skelbtas, jame dalyvavo dvi pretendentės, tačiau nė viena neatitiko keliamų reikalavimų.

Antrą kartą konkursas paskelbtas vasario 14 d., dabar vyksta pretendentų dokumentų tikslinimo procedūra.

Dienraščio žiniomis, yra daugiau nei vienas kandidatas. Konkursą planuojama surengti antroje kovo pusėje.

Dėl naujo nuolatinio Švietimo skyriaus vedėjo, tikėtina, bus pasirinktas kitas įstatymų numatytas pretendento atrankos variantas.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vadovės Ingos Gelžinytės-Litinskienės teigimu, dėl Švietimo skyriaus vedėjo atrankos konkursas kol kas nėra skelbiamas.

„Dėl Švietimo skyriaus vadovo dar bus priimtas sprendimas, ar tarnybinės kaitos būdu bus skiriamas valstybės tarnautojas į šį postą, ar bus skelbiamas konkursas. Tikėtina, balandžio mėnesį tai paaiškės ir žinia bus paskelbta“, – teigė I. Gelžinytė-Litinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS