„Muzikinė abėcėlė“ – vaikams, tėvams ir mokytojams | Diena.lt

„MUZIKINĖ ABĖCĖLĖ“ – VAIKAMS, TĖVAMS IR MOKYTOJAMS

Jeronimo Kačinsko muzikos mokyklos didžiojoje salėje vėl vyko renginys. Šįkart – viktorina „Muzikinė abėcėlė“, skirta mokyklos bendruomenei – tėvams, vaikams ir mokytojams. Viktorinos sumanytoja ir organizatorė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Jurgita Kaubrienė.

Mokykloje vykstantys renginiai nuolat išsiskiria naujomis kūrybinių idėjų išraiškos formomis, kurių nuolat ieško ir talentingai realizuoja mokyklos mokytojai ir vadovai.

Renginiais siekiama sužadinti didesnį tėvų domėjimąsi mokyklos gyvenimu, įtraukiant juos į aktyvią veiklą, stengiamasi labiau padėti iš pasyvaus stebėtojo tapti gyva jo dalimi.

Tad ir viktorinos tikslas – plėtojant mokinių, mokytojų ir tėvų bendradarbiavimą, stiprinti mokinių motyvaciją bei skatinti jų muzikinę kūrybinę raišką.

Žiūrovų šurmulį nutraukė renginio vedėja Dalia Šiaučiukėnienė, paskelbusi viktorinos pradžią.

Organizatorių nuotr.

Visų dėmesys nukrypo į salės centrą, kur prie stalų sėdėjo trys besivaržančiųjų komandos – mokinių, tėvų ir mokytojų.

Jie turėjo atsakyti į pateiktus klausimus. Rezultatus čia pat lentoje fiksavo mokytoja Sonata Dragūnienė. Ramiai prasidėjęs žaidimas pamažu darėsi vis emocingesnis.

Skambiais plojimais ir šūksniais žiūrovai reiškė palaikymą teisingai atsakiusiems žaidėjams. Vertinimo komisijoje – mokytojos Vilija Posėčnienė, S. Dragūnienė ir direktorė Jolita Šlajienė.

Kol komisija skaičiavo balus, mokytojas Romualdas Kastravickas publikai grojo populiarias gitaros melodijas.

Organizatorių nuotr.

Viktorinos nugalėtojams – tėvelių komandai įteikta mokyklos bendruomenės dovana: „Jeigu svajojate išmokti groti, šokti ir dainuoti, dovanojame jums 3 individualias pamokas susipažinti su muzikos ir šokio menu.“

Kitų komandų žaidėjai apdovanoti atminimo dovanomis-suvenyrais.

Gyvasis trikampis – mokiniai, mokytojai, tėvai – labai svarbus kiekvienos mokyklos gyvenime.

Kai visos jo dalys sujungtos glaudžiais bendradarbiavimo ir palaikymo ryšiais, jis gyvas, kartu gyva ir mokykla, alsuojanti šiuo vieningu gyvenimo ritmą palaikančiu pulsu.

GALERIJA

  • „Muzikinė abėcėlė“ – vaikams, tėvams ir mokytojams
  • „Muzikinė abėcėlė“ – vaikams, tėvams ir mokytojams
  • „Muzikinė abėcėlė“ – vaikams, tėvams ir mokytojams
  • „Muzikinė abėcėlė“ – vaikams, tėvams ir mokytojams
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS