Ugniagesiai vėl lankys klaipėdiečius | Diena.lt

UGNIAGESIAI VĖL LANKYS KLAIPĖDIEČIUS

Šiandien, vasario 15-ąją, Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai belsis į uostamiesčio gyventojų duris ir konsultuos bei atsakys į rūpimus, su gaisrine sauga susijusius klausimus.

Akciją planuojama pradėti 12.30 val., ji truks iki maždaug 15.30 val.

Pasak Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus viršininko Tado Rumševičiaus, ugniagesiai yra numatę apsilankyti daugiabučiuose namuose.

„Jungsime visas mūsų komandas, prisijungs ir keli Raudonojo Kryžiaus savanoriai“, – teigė T. Rumševičius.

Žmonės įsileidžia, mat tikras efektas, kai į kiemą įvažiuoja didelis gaisrinės automobilis su autocisterna.

Ši akcija trunka nuo vasario 12 iki 15 d. ir vyksta visoje Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos veiklos teritorijoje.

Vykdant šią priemonę siekiama atkreipti žmonių dėmesį į būsto saugumą ir, dalijantis reikiama informacija, mažinti gaisrų bei juose žūstančiųjų skaičių.

Tačiau ne visi gyventojai noriai įsileidžia ugniagesius, ypač dėl pastaruoju metu pagausėjusių į butus besibeldžiančių sukčių.

„Turime numatę daugiabučius, kiek pateksime, sudėtinga iš anksto pasakyti. Praėjusį kartą, gruodžio mėnesį, kai rengėme panašią akciją, pas gyventojus patekome, šį kartą skaičiaus neįsivaizduojame. Žmonės įsileidžia, mat tikras efektas, kai į kiemą įvažiuoja didelis gaisrinės automobilis su autocisterna, mato, kad tai nėra kažkokie apsimetėliai, kad tai – mūsų tarnybos pareigūnai. Dėl to ir stengiamės surengti kuo masiškesnę akciją, kad gyventojai matytų, jog tikrai čia lankomės mes, o ne kokie nors svetimi“, – pažymėjo T. Rumševičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klpd.

Man va kuo toliau, tuo labjau rūpi vienas klausimas kur būna ugniagesiai su savo reikalavimais kai valdžiukai pilnu tempu spraudžia pvz. į Darbėnus ar į Klaipėdos uostą ypač sprogių dujų gamybos gamyklas? Kažkodėl šitų gaisrininkų tokiuose virsmuose niekad nebūna nei kvapo. Teko pačiam įsitikint:D)

gyventoja

Klaipedos gyventojai piktinasi vienos svetimos isikurusios bendruoenes (jahovos Klaipedoje )lankymasi po namus kuriu nepageidaujam ,be to rusakalbes moterys kurios vaikstineja ir daro gyv.sarasus. Reiketu visiem i tai atkreipti demesi!!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS