Žvejų rūmai paskelbė konkursą | Diena.lt

ŽVEJŲ RŪMAI PASKELBĖ KONKURSĄ

Klaipėdos savivaldybės kultūros centras Žvejų rūmai ieško naujo direktoriaus pavaduotojo. Prieš tai šias pareigas dvejus metus ėjo dabartinė Žvejų rūmų direktorė Kristina Jakštė. Buvusi jos vieta nuo rugpjūčio 1-osios – neužimta.

Susidomėjusių pretendentų pasiūlymų bus laukiama beveik iki lapkričio vidurio.

Praėjusią savaitę Žvejų rūmai paskelbė konkursą dėl direktoriaus pavaduotojo pareigų ir nurodė, koks bus siūlomo darbo užmokestis.

„Pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas (pareiginės algos baziniu dydžiu) – 11,00 (2 046 Eur), neatskaičius mokesčių“, – informavo Žvejų rūmų atstovai.

Darbo sutartis – neterminuota. Atrankos būdas nurodytas kaip pokalbis.

Pretendentų dokumentai priimami nuo spalio 26 iki lapkričio 13 d. per Valstybės tarnybos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos informacinę sistemą.

Būsimo direktoriaus pavaduotojo reikalaujama turėti humanitarinių, socialinių mokslų arba meno srities, bet ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą arba aukštąjį kolegijos išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą.

Norima, kad pretendentas mokėtų anglų, rusų kalbas, taip pat, kad mokėtų dirbti kompiuterio programomis, išmanytų mėgėjų meno susivienijimų veiklą ir kitus svarbius, su menu ir kultūra susijusius aspektus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Baikit, baikit

Klaipėdos kultūroj visi konkursai fiktyvūs. Tradicija.

a kam ten nučiulpti reikia

aš noru

Kam...

Kam tas konkursas? Juk visiems aiskus laimetojas. Ji sedi administracijos aukšte.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS