„Klaipėdos paplūdimiai“ ieško trečio direktoriaus pavaduotojo | Diena.lt

„KLAIPĖDOS PAPLŪDIMIAI“ IEŠKO TREČIO DIREKTORIAUS PAVADUOTOJO

„Klaipėdos paplūdimiai“ ieško dar vieno direktoriaus pavaduotojo. Įstaigoje šiuo metu dirba du asmenys, užimantys šias pareigas, o iki vasario 5-osios laukiama naujojo pavaduotojo paraiškų.

Pasak biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ specialistės, atsakingos už atrankos dokumentų priėmimą, aptarnavimą ir informacijos teikimą, Vaidos Urnikienės, besidominčiųjų šia pozicija – ne vienas.

„Dokumentai priimami iki vasario 5 d. Žmonės domisi, bet dar nieko konkretaus neturime“, – pažymėjo V. Urnikienė.

Skelbime nurodyta, kad ieškomas direktoriaus pavaduotojas projektų vykdymui. Suteikiama galimybė dirbti „draugiškame ir jaunatviškame kolektyve“.

Iš naujojo direktoriaus pavaduotojo reikalaujama mokėti bent vieną iš trijų Europos Sąjungos darbo kalbų (anglų, vokiečių, prancūzų), taip pat turėti universitetinį išsilavinimą (statybos arba inžinerijos srityje), ne mažesnę kaip penkerių metų vadovaujamo darbo patirtį, būti nepriekaištingos reputacijos.

Šiuo metu įstaigoje direktoriaus pavaduotojų pareigas užima Alvydas Girdvainis ir Aleksandras Siakki.

„Klaipėdos paplūdimių“ direktorius Žigintas Narmontas paaiškino, dėl kokių priežasčių reikalingas trečias direktoriaus pavaduotojas.

„Todėl, kad Aleksandras tik gelbėtojų vadovas, o jam dar buvo pridėta Dangės upės infrastruktūra, su krantinėmis ir su kitais dalykais. Kai perėmėme krantines, jam buvo pridėtos šitos funkcijos, o čia yra labai didelis darbas, tad turime ieškoti pagalbos.Tikiuosi, ateis specialistas, kuris mums padės sutvarkyti visą Dangės upės krantinių priežiūrą ir numatyti planus, kuriuos reikia įgyvendinti“, – teigė Ž. Narmontas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

bigcatwar

...mazai,reikia 9 direktoriu,15 pavaduotoju,ir 54 sekretoriu...

ieslib ja byl sultan jab imiel triox žon

i trainoj krasatoj byl by okružon

Klaipėdos paplūdimių direktorius

atsasalinkit man
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS