M.Mažvydo alėjos suoliukai kenčia nuo vandalų | Diena.lt

M.MAŽVYDO ALĖJOS SUOLIUKAI KENČIA NUO VANDALŲ

M.Mažvydo alėją puošiantys suoliukai jau kenčia nuo vandalų, kaltininkus tikimasi išaiškinti peržiūrėjus vaizdo kameromis užfiksuotą veiksmą.

M.Mažvydo alėją puošiantys suoliukai jau kenčia nuo vandalų, kaltininkus tikimasi išaiškinti peržiūrėjus vaizdo kameromis užfiksuotą veiksmą.

Savaitės pradžioje alėjoje pastebėta, kad vienas puošniųjų suoliukų yra nuniokotas – nebebuvo bronzinio šturvalo.

Vieną dieną į 1-ąjį policijos komisariatą kreipėsi klaipėdietis, pranešęs apie keistas radybas – žmogus aptiko nulaužtąją detalę ir ją išsaugojo. Jis atidavė pareigūnams bronzos gaminį, o pareigūnai pradėjo aiškintis, kaip suoliukas buvo nuniokotas.

Bendrovės, kurios lėšomis šiemet liepos 18 dieną buvo papuoštas suolas, direktorius pranešė, kad žala siekia 6 tūkst. litų.

Tikėtina, kad pritvirtinus rastąją puošmenos dalį, nuostoliai sumažės, tačiau konstruktoriams teks pasukti galvas, kaip ją pritvirtinti patikimiau.

Esama įtarimų, kad šis įvykis – ne bandymas pavogti brangaus metalo gaminį, o vandalizmo aktas.
Tai ne pirmas atvejis, kai nuo chuliganų nukenčia M.Mažvydo alėjos suoliuką puošiančios skulptūros.

Anksčiau vaizdo kameros yra užfiksavusios, kaip apgirtęs jaunas vyras nuspyrė bronzinį berniuką.

Klaipėdiečiai įsitikinę, kad skulptūros būtų kur kas saugesnės, jeigu keliose alėjos vietose būtų skelbiama, apie tai, kad ši vieta stebima vaizdo kameromis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jis

Visada atsiranda proto išsigimėlių. Koks tikslas laužyti tai, kas gražu? Ot debilai... pagavus tokį viešai rykščių išrašyti per plaiką šikną.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS