Pripažino kaltu dėl pedofilijos: už baisią skriaudą – 7 tūkst. eurų | Diena.lt

PRIPAŽINO KALTU DĖL PEDOFILIJOS: UŽ BAISIĄ SKRIAUDĄ – 7 TŪKST. EURŲ

Klaipėdos apygardos teismas paskelbė apkaltinamąjį nuosprendį 49-erių Kretingos rajono gyventojui, pripažintam kaltu dėl pedofilijos. Vyrui skirta bausmė už dviejų mergaičių tvirkinimą bei jų išnaudojimą pornografinio turinio kūrimui, vienos mažametės seksualinį prievartavimą bei žaginimą.

Teismas šį nedirbantį, anksčiau teistą vyrą pripažino kaltu ir pasiuntė už grotų aštuoneriems metams ir šešiems mėnesiams.

Labiausiai nuo vyro nukentėjusios mergaitės neturtinei žalai atlyginti iš kaltininko priteista 7 tūkst. eurų.

Šį kartą teismas aiškinosi, kaip 11-metė mergaitė ir jos draugė tapo brandaus amžiaus kaimyno auka.

Paaiškėjo, kad vaikus skriaudė vienišas šeimos draugas, su kuriuo mažylės mama bičiuliavosi ir ne kartą kartu vaišinosi.

Motina leisdavo dukrai pas kaimyną lankytis, neprieštaravo, kad mergaitė pas svetimą dėdę išsimaudytų, nes šeimos namuose tam sąlygų nebuvo.

Labiausiai nuo vyro nukentėjusios mergaitės neturtinei žalai atlyginti iš kaltininko priteista 7 tūkst. eurų.

Vyras ne kartą sakė kaimynei, kad jos dukrą myli kaip savo paties vaiką, todėl dovanojo jai telefoną, planšetinį kompiuterį, vaišino skanėstais, pirko kitus tokio amžiaus vaikui patinkančius daiktus.

Mamos klausinėjama, ar dėdė neskriaudžia, mergaitė pradžioje tikino, kad nieko blogo kaimynas jai nedaro. Vėliau paaiškėjo, kad kaimynas jai grasindamas liepė neišduoti paslapties.

Po kiek laiko motina pastebėjo ryškiai pasikeitusią dukters nuotaiką, mergaitė būdavo prislėgta ir liūdna.

Atidžiau klausinėjama ji papasakojo, kad besimaudančią ją ir jos draugę dėdė filmuodavo, liepdavo liesti jo lyties organus.

Kuo toliau, tuo labiau 11-metė atsivėrė ir papasakojo, kad kaimynas ją seksualiai prievartavo ir net išžagino.

Nusikalstami vyro veiksmai vaikų atžvilgiu tęsėsi apie pusmetį.

Taip išaiškėjo vyro piktadarystės ir prasidėjo tyrimas. Jis nuo pat pradžios neigė kaltę, bet pareigūnai buvo įsitikinę, kad įtarimai vyrui – pagrįsti, todėl iki pat teismo nuosprendžio paskelbimo jis buvo laikomas už grotų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Tipinė

pasipinigavimo istorija: įprato, kad diedas visko priperka, tai užsimanė dar daugiau.... Kvaiša, nemokamas sūris būna tik pelėkautuose....

fu

kokia kvaila motina.....pe..reiktu trucyt

Viskas eina iš rytu

Tu supranti kad Epšteinas nenusižude:)! Gerbiami PedoVakarai siulo Pedofilus vadinti (MaP) Minor -attracted Person nes žodis pedifilas žeidžia:) Pusk tu ubage lgbtšnikas sfinkteri susilopyk:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS