Kaišiadorių rajone sprogus vilkiko padangai, susidūrė penki automobiliai | Diena.lt

KAIŠIADORIŲ RAJONE SPROGUS VILKIKO PADANGAI, SUSIDŪRĖ PENKI AUTOMOBILIAI

  • 4

Kaišiadorių rajone ketvirtadienį sprogus vilkiko padangai, įvyko avarija, kurios metu susidūrė penkti automobiliai, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD duomenimis, 8.11 val. pranešta, kad Kertauninkų kaime, kelyje Vilnius-Kaunas, sprogus vilkiko padangai, susidūrė pranešėjo automobilis „Volkswagen“ ir dar keturi automobiliai.

Sužeistų žmonių nebuvo, ant kelio mėtėsi padangos likučiai. Pagalbos niekam neprireikė, kelio dangą nuvalė vairuotojai iki ugniagesių atvykimo.

Gairės: Kaišiadorių rajonas, sprogo vilkiko padanga, susidūrė penki automobiliai, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kinietiskos

ir dar restauruotos (!!!) padangos - ant daugumos lietuvisku imoniu vilkiku. Dar blogiau tai,kad jos net neatlaiko rekomenduojamo slegio! Todel eksploatuojamos zemesniu,del ko kaista ir suyra dar greiciau.

Pridursiu \\\\\.../////

dar ir vasarą dėl karšto oro.___Normaliose valstybėse šiuo atvėju,sunkiasvoris transportas stabdomas,nes jie ir "pjauna" asfaltą.

Na \\\\\.../////

ir viršsvoris nenaujiena,dėl ko keliai jau greit tiks tik tankais važinėti,nes provėžos greit bus iki kelių.___Kai smarkus lietus ne važiuoji,o plauki,dėl ko ir skaudžios avarijos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS