Laiminga paieškų atomazga: Šiauliuose mįslingai dingęs vyras atsirado gyvas ir sveikas | Diena.lt

LAIMINGA PAIEŠKŲ ATOMAZGA: ŠIAULIUOSE MĮSLINGAI DINGĘS VYRAS ATSIRADO GYVAS IR SVEIKAS

Šiauliuose trečiadienį mįslingai dingęs Alvydas Galkus atsirado.

„Policijos pareigūnų pagalba tėtis buvo rastas gyvas ir sveikas Panevėžyje. Jam viskas gerai“, – penktadienį portalo kauno.diena.lt žurnalistams pranešė vyro dukra Evelina.

Anksčiau moteris pasakojo, kad tėtis A. Galkus, gimęs 1965 metais, iš namų Šiauliuose, Gegužių gatvėje, išėjo sausio 24 dieną laikotarpiu nuo 8–14 val. Tuo metu vyras namuose buvo vienas.

„Paskutinis mano pokalbis su tėčiu buvo tądien 15 val. Sakė, kad prastai jaučiasi, yra kitame mieste, bet neįvardijo, kur. Pasibaigiant pokalbiui, išgirdau tyliai šnabždantį moters balsą, kuris porą kartų ragino jį nusiraminti“, – kalbėjo Evelina. 

Sakė, kad prastai jaučiasi, yra kitame mieste, bet neįvardijo, kur.

Pašnekovė neslėpė – pastarasis aspektas, kokia moteris tuomet buvo prie tėčio, nedavė jai ramybės. Neramu buvo dar ir dėl to, nes, Evelinos, teigimu, tėtis vartojo vaistus, kurie, neatmesta, galėjo turėti įtakos tinkamam jo orientavimuisi aplinkoje.

„Neaišku, su kuo jis galėjo šnekėti, nes mama buvo darbe. Draugų tėtis neturėjo, o kad turėtų kitą moterį, neatmetame galimybės, bet būtų neįtikėtina, nes jis – šeimos žmogus“, – sakė Alvydo dukra.

Alvydas Galkus. Asmeninio archyvo nuotr.

Kadangi vyras pastaruoju metu nedirbo, tai pirma mintis artimiesiems buvo, kad jis išėjo atlikti kraujo tyrimų. „Tačiau, kai paskambinome į kliniką, į kurią jis galėjo ateiti, mums pasakė, kad tėčio ten nebuvo. Todėl šį variantą atmetėme“, – detalizavo Evelina.

Pasak dukros, tėtis šitaip be žinios buvo dingęs pirmą kartą. Niekada nebūdavo, kad nepavyktų su juo susisiekti telefonu, o paieškų metu jis buvo išjungtas. „Šiandien apvažinėjome vietas, kuriose tėtis galėtų būti, bet niekas nepasitvirtino“, – sakė pašnekovė.

Savo pagalbos šauksmu Evelina buvo pasidalijusi ir socialiniame tinkle „Facebook“. A. Galkaus paiešką vykdė ir pareigūnai, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl be žinios dingusio žmogaus.

GALERIJA

  • Laiminga paieškų atomazga: Šiauliuose mįslingai dingęs vyras atsirado gyvas ir sveikas
  • Laiminga paieškų atomazga: Šiauliuose mįslingai dingęs vyras atsirado gyvas ir sveikas
  • Laiminga paieškų atomazga: Šiauliuose mįslingai dingęs vyras atsirado gyvas ir sveikas
Evelinos asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

Blt, ant kiek, tu ne idomi.. Ne vienam, norm.ant taves ne stos, jei uz babkes, gal... Arba, jei labai gaila, baisykle... Dink is ziniu

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

Vel banyte, tu uzpysai, karve stooooora!!! Pizdink dietos!!! Tfu, storule lietuviska

Aristotelis

Pas meilužę po lovą buvo pasislėpęs. KD, globalistų nurodymu, šeria žmones tokiomis paplavomis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS