Girtos vairuotojos griovys nesustabdė: palikusi nugarmėjusį automobilį, parėjo namo pėsčiomis | Diena.lt

GIRTOS VAIRUOTOJOS GRIOVYS NESUSTABDĖ: PALIKUSI NUGARMĖJUSĮ AUTOMOBILĮ, PARĖJO NAMO PĖSČIOMIS

  • 1

Antradienio vakarą girtos moters vairuojamas automobilis atsidūrė griovyje. Po įvykio ji parėjo namo pėsčiomis, tačiau nuo baudžiamosios atsakomybės neišsisuks. Tai, kas įvyko, matė liudininkai.

Kaip teigė Šiaulių apskrities pareigūnai, lapkričio 7-osios vakarą Bačiūnų gatve važiavę žmonės tapo eismo įvykio, per kurį automobilis atsidūrė griovyje, liudininkais. Pro šalį važiavęs  ir sustojęs vairuotojas informavo, kad prie vairo sėdi moteris – jai medikų  pagalba nereikalinga.

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai rado priekiu į griovį įsmukusį  „VW Golf“ Paaiškėjo, kad jį vairavo 52 metų netoliese esančių sodų gyventoja, kuri  nutarė pasivažinėti būdama neblaivi.

Deja, kelionė baigėsi griovyje. Nebegalėdama iš jo išvažiuoti,  moteris automobilį paliko  ir pėsčiomis parpėdino namo, o iš griovio vaduoti transporto priemonės atėjo jos vyras.

Tačiau jam to padaryti  nepavyko ir  automobilis buvo nuvežtas į automobilių saugojimo aikštelę. Moters dėl vairavimo išgėrus – į alkotesterį ji įpūtė 2,26 prom., laukia ne tik baudžiamoji atsakomybė, bet ir mokestis už automobilio nuvežimą bei jo saugojimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Romas

Jeigu jai pūsti į alkotesterį davė tik namie, o ne prie automobilio, didelė tikimybė išvengti baudos. Kaip įrodys, kad ji neišgėrė jau parėjusi namo, iš nusivylimo kas įvyko ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS