R. Kurlianskis prisistatė sostinės policijai: išsisuko nuo nepageidaujamo dėmesio | Diena.lt

R. KURLIANSKIS PRISISTATĖ SOSTINĖS POLICIJAI: IŠSISUKO NUO NEPAGEIDAUJAMO DĖMESIO

„MG Grupės“ politinės korupcijos byloje nuteistas buvęs koncerno „MG Baltic“ (dabar „MG Grupė“) viceprezidentas Raimondas Kurlianskis penktadienį prisistatė sostinės policijai, iš kur vėliau bus pervežtas į įkalinimo įstaigą vykdyti bausmę.

Kaip BNS patvirtino Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis, R. Kurlianskis prisistatė į Vilniaus Vyriausiąjį policijos komisariatą penktadienio pavakarę, jis įėjo per vieną iš šoninių įėjimų.

Apeliaciniam teismui trečiadienį pakeitus pirmos instancijos teismo sprendimą, R. Kurlianskiui skirti šešeri metai laisvės atėmimo ir 25 tūkst. eurų bauda.

Kiek anksčiau į policiją atvyko ir kiti du nuteistieji laisvės atėmimo bausmėmis šioje byloje – buvęs Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis bei Darbo partijos atstovas Seime Vytautas Gapšys.

Kalėjimų tarnyba anksčiau BNS nurodė, kad nuteistieji bus pristatyti į Kauno kalėjimą, vėliau, per 10 dienų, paskirstyti į konkrečias bausmės atlikimo vietas.

Pasak tarnybos, R. Kurlianskis atlikti bausmę gali būti paskirtas į Pravieniškių 1-ą, 2-ą, Alytaus, Marijampolės, Vilniaus kalėjimus.

Kaip skelbė portalas lrt.lt, E. Masiulis, R. Kurlianskis ir V. Gapšys iš pradžių bus pristatyti į Kauno kalėjimą, esantį, o iš ten per 10 darbo dienų bus paskirti į konkrečias bausmės atlikimo vietas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

scenos apšvietėjas

Tokiems veikėjams visos ,,atsarginės ''durys žinomos,tai ir išsisuko ne be Mockaus žinios.Įdomu,kameroje pilną restorano servisą su internetu turės jis prižiūrėtojams patarnaujant?

Taip

Saiko ponai neturi, vis maža ir maža. Dėl to ir nėra pasitikėjimo tais prilindusiais prie lovio. Ne dėl Lietuvos dirba ,o dėl savo turtėjimo Bjauru

Koks dar išsisuko..

Vadovas pasakė nefilmuoti ir viskas..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS