Tachografo neįsijungęs vairuotojas bandė papirkti policininką: siūlė 20 eurų kyšį | Diena.lt

TACHOGRAFO NEĮSIJUNGĘS VAIRUOTOJAS BANDĖ PAPIRKTI POLICININKĄ: SIŪLĖ 20 EURŲ KYŠĮ

Tachografo neįsijungęs vairuotojas bandė papirkti Pakruojo policininką.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį, apie 10.30 val., Pakruojo rajone, Didžiojo Plonėno kaime, 65 metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių pažeidimą (vairavo krovininį automobilį neįjungęs tachografo), Pakruojo rajono policijos komisariato  Reagavimo skyriaus pareigūnui davė 20 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mažesnės negu 1 MGL (mažiau negu 50 eurų) vertės kyšio davimo. Už tai baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu.

Tachografas – automobiliuose arba sunkvežimiuose įrengtas prietaisas, registruojantis informaciją apie vairuotojų vairavimo ir poilsio laikotarpius, mašinos judėjimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Kaip jis gali būti išjungtas nejuokikite voverių rašeivos tachografas yra plombuotas ir visalaika veikia už jo atjungima gresia baudžiama atsakomybė

Tachografo

ijungineti nereikia! Jis ijungtas nuolat,net atjungus akumuliatoriu mase.

o ka ?

per mazai siule ? .... jei mentai fura butu noreje nuplaut butu 100 pasiules... a jei rimtai tai as isvis nematau reikalo duot - jie dirba savo darba as savo - norit baust bauskit bet as padarysiu viska ka jus mane pribaudami viska pagal taisykles darytumet : vardas pavarde data vieta parasas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS