Žmonės kraustosi iš proto dėl saldainių: gundomi net per socialinius tinklus | Diena.lt

ŽMONĖS KRAUSTOSI IŠ PROTO DĖL SALDAINIŲ: GUNDOMI NET PER SOCIALINIUS TINKLUS

  • 7

Vokiečiai kraustosi iš proto dėl saldainių. Tikrai taip atrodo, kai pažvelgi į tai, kas siūloma: viena po kitos atsidaro saldumynų parduotuvės. Lankytojų neatsigina ir saldainių muziejus, netgi saldumynų butas, kurį galima išsinuomoti.

Vien Kiolno gatvėje saldainių parduotuvė ne viena, o šešios ir visai greta. Ir ne bankrutuoja, o klesti...

„Tai ieškojimas ko nors ypatingo, ko gal ne visos parduotuvės prekiauja. Užsuki į kitą pažiūrėti, ko ji turi ar neturi“, – aiškino moteris.

„Saldumynai – priklausomybė“, – teigė kita moteris.

„Šokoladas ir ledinukai. Tiesą sakant, mane vilioja viskas“, – sakė vyras.

Vokiečiai patys pripažįsta – tai saldi beprotybė, kurią kursto ne tik patys prekybininkai.

„Tai pamišimas! Žmonės gundomi net per socialinius tinklus“, – tvirtino moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Saldainiai tampa net statuso simboliu.

„Anksčiau mokyklose ar namų kieme, vaikai keisdavosi popieriukais-fantais, o dabar klausinėja: „Ei, ar bandei tą ar aną saldainį?“ – kalbėjo pardavėjas Daniel Klein.

Jei esate smaližius, daug saldžių nuotraukų galite pasidaryti – saldainių muziejuje. 30 skirtingų vietų galima įsiamžinti su pačiais skanumynais arba saldainių spalvų pasaulyje.

Šokoladas ir ledinukai. Tiesą sakant, mane vilioja viskas.

„Tokios vietos tinka viskam – ir vaikų gimtadieniams, ir senjorams. Vyksta net mergvakariai“, – teigė saldainių muziejaus atstovas Frank Karch.

Muziejus kasmet sulaukia 60 tūkstančių lankytojų.

O jei dar ne per saldu, siūloma atvykti į Gelzenkircheną, į saldainių butą, kurį galima ir išsinuomoti. Šeimininkė žada, sapnai čia bus tikrai saldūs.

„Tai ne tik atostogų apartamentai, vien čia atvykti – svajonės išsipildymas. Galima su geriausia drauge ar vaikais. Atsiveria durys ir nustembi“, – viliojo saldainių buto nuomotoja Angelina Manshon.

Nakvynė atsieis nuo 140 eurų, bet gali atvykti du suaugusieji ir pora vaikų.

O geriausia tai, kad užkandžiai įskaičiuoti. Tiesa, garantuotas ir apsilankymas pas dantistą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kauniete

Ir durnam aišku kad tai įpatingas nuodas ypač vaiku organizmui UŽTAI VOKIEČIAI VAIKŠTŠO NUKARUSEIS PILVAIS IR VISI BEVEI PENSININKAI SERGA DEMENSIJA

Antanas.

Rijau saldumynus saujomis keletą dešimtmečių. Konsultavausi tuo klausimu su gydytojais, o jie ramino: "Diabetas genetinis susirgimas, jis nėra įgyjamas" - ramindavo jie. Ir štai kartą teko daryti operaciją širdies srityje. Ta proga reikėjo gerokai pasitikrinti visus organus. Echoskopas parodė, kad man kasa sumažėjusi du kartus. Kol kas jokių blogų požymių nebejaučiau. Tačiau man tapo aišku, kad jau artėju prie negrįžtamų pokyčių ribos. Sumažinau cukraus vartojimą, padidinau krakmolo kiekį racione. Po 12 metų kasa vėl pasiekė savo reikiamą dydį. Taigi: saldumynas greitai įsisavinamas, bet nuolatinis jo vartojimas kelia ne menką pavojų.

Jadzyte

Oi kaip ir as noreciau ju paragauti ,toookie grazus,bet ar skanus ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS