Dainininkė Liepa statosi namą išskirtinėje vietoje netoli prezidento: galėsiu nueiti pėsčiomis | Diena.lt

DAINININKĖ LIEPA STATOSI NAMĄ IŠSKIRTINĖJE VIETOJE NETOLI PREZIDENTO: GALĖSIU NUEITI PĖSČIOMIS

Lietuva – ne tik žemdirbių, bet ir statybininkų žemė, turėti savus namus ir juos nuolatos tobulinti tiesiog privaloma, o nekilnojamasis turtas lietuviams – pati patikimiausia  investicija. Tačiau kur dideli lūkesčiai, ten ir iššūkiai. Kaip žvaigždės stato, griauna, renovuoja ir kiek į tai investuoja – šį vakarą pasakos LNK laida „KK2 penktadienis“.

Renginių vedėjas Remigijus Žiogas laidoje buvo tituluotas didžiausiu nekilnojamojo turto magnatu. 

„Antrojoje Melnragėje namas prie jūros, ten pat butas prie jūros, butas Klaipėdos senamiesty, ofisas-butas Klaipėdos centre, dar vienas butas centre, trys sandėliai Klaipėdos centre ir dar du garažai Mažeikiuose“, – šį vakarą „KK2 penktadienio“ laidoje vardys Remigijus Žiogas.

Laidos vedėjai suskaičiavo bent dešimt objektų, kuriuos jis užsidirbo per dvidešimt metų.

„Nesitaškau, neišlaidauju, negeriu, nerūkau, narkotikų nevartoju, į bažnyčią vaikštau. Turiu tris vaikus, trims vaikams bus po butą. Be to, čia yra ir paskolų. Per krizę supratau, kad reikia kaupti nekilnojamąjį turtą. Penkerius pastaruosius metus esu intensyvus statybininkas, galiu girtis tik plytelėm, trinkelėm, plintusais, linoleumais, čerpėm. Turtas, kuriame negyvename, yra  išnuomotas“.  

Remigijus Žiogas. LNK archyvo nuotr.

Ką tik nuosavame name apsigyveno žinoma Anželikos ir Žygimanto Gečų šeima.

„Tai – pirmasis mūsų būstas, galvojome, būsime pasaulio vaikai, gyvensim, kur tik norim, bet kažkuriuo momentu susidūrėm su realybe ir supratom, kad niekur nevažiuosim iš Lietuvos, gyvensime čia. Turėti savo būstą fainiau nei kažkur klajoti. Žodis „nama“ yra labai svarbus, turintis svorio“, – kalbės Žygimantas. 

LNK archyvo nuotr.

Tiesa, dėl namų šeimoje buvo kilę konfliktų. Anžela norėjo gyventi miesto centre, o Žygis – kaime. „Esu žmogus, kuriam reikia triukšmo, gyvenau tarp automobilių, ant asfalto. Atrodė, kad jau gyventi ant žolės, tai jau atostogos. Bet dabar gyvenam kaime, labai žiauriai geras jausmas“, – džiaugsis Anžela.

LNK archyvo nuotr.

Atlikėja Liepa Norkevičienė su vyru taip pat stato namus, tačiau įkurtuvių nuotaikų dar nėra. „Ilgas ir sukus procesas yra namo statybos, ir kai jau galvojom, kad šią vasarą galėsim keltis į naujus namus, viliamės, gal pavyktų per Kalėdas, nes labai viskas tempiasi. Gyvenam laukimo nuotaikomis. Namas dygsta Pavilnių regioniniame parke, norėjosi būti gamtoje, bet netoli nuo miesto. Netoliese prezidentas, pėstute galėsiu nueiti. Su šuniuku galėsim pasivaikščioti iki Pūčkorių atodangos. Turėjome namo viziją kaip vilos Majamyje, bet, pasirodo, namas turėjo būti statomas pagal parko reikalavimus: todėl bus ir šlaitinis stogas, ir medžio apdaila, tokie dalykai, kurių visiškai nenorėjome“, – šypsosis Liepa. 

Apie būsto remonto vargus laidoje pasakos ir atlikėjas Karolis Akulavičius. Jau metus jis daro remontą namuose, kuriuose augo jo vaikai. „Namą įsigijome seniai, už labai gerą kainą, 60 tūkstančių eurų, labai pasisekė, gavome švarų, išmylėtą namelį, kurį buvome nusižiūrėję dar tuomet, kai nebuvo parduodamas. Tik štai remonto biudžetas viršytas jau keturiasdešimt tūkstančių, o dar neturime vaikų baldų, net savo lovos“, – pasakos Karolis.

LNK archyvo nuotr.

Kaip ir už kiek realu įsirengti butą, namą, sodybą ar netgi dvarą? Visi atsakymai – šio vakaro laidoje „KK2 penktadienis“, 19.30 val., per LNK.

GALERIJA

  • Dainininkė Liepa statosi namą išskirtinėje vietoje netoli prezidento: galėsiu nueiti pėsčiomis
  • Dainininkė Liepa statosi namą išskirtinėje vietoje netoli prezidento: galėsiu nueiti pėsčiomis
  • Dainininkė Liepa statosi namą išskirtinėje vietoje netoli prezidento: galėsiu nueiti pėsčiomis
  • Dainininkė Liepa statosi namą išskirtinėje vietoje netoli prezidento: galėsiu nueiti pėsčiomis
LNK archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

pliurpimai komercinėse TV

Kuo gali dižiuotis dainininkė , į Rodo Kolosą savo igūra panaši Liepa? Išardyta darbartinio vyro šeima, vaikų neturi, viskas tik į save, savo dainavimą scenoje nukrepta.. Butai, turtai, tik tokios šitų "žinomų" vertybės... Vienintelis talentas ir padorumas- tai talentingoji režisierė Inesa Kurklietytė.. ..

...

Liepa arklesnuke

o buvo taip

sėdi klasna merga ant Ferrario ir asmenukes darosi. Prieina pagyvenęs vyras. Klausia - kieno Ferrari? Mano atsako pana. Bet tai labai brangi mašina. Kaip ant tokios uždirbai? Uždainavau. Na, tiesą sakant, tai užčiulpiau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS