Donata pristato dainą, kuri skambės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje | Diena.lt

DONATA PRISTATO DAINĄ, KURI SKAMBĖS NACIONALINĖJE „EUROVIZIJOS“ ATRANKOJE

  • 3

Atlikėja, renginių ir laidų vedėja Donata Virbilaitė, šiuo metu aktyviai dalyvaujanti muzikiniame TV projekte „Muzikinė kaukė“, jau šį šeštadienį pasirodys ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, kur atliks specialiai šiam konkursui jai parašytą dainą „Made of wax“.

„Išgirdusi pirmus tris akordus supratau, kad tai yra mano kūrinys. Norėjau šiek tiek teatro, perspaustų emocijų, ryškių spalvų ir geros emocijos. Ši daina turi viską, dėl to nė kiek neabejojau savo pasirinkimu“, – idėjomis dalinosi dainininkė. Merginos nuomone, „Eurovizija“ yra vieta, kur gali išlįsti iš savo komforto zonos, sukurti spektaklį. „Galima ir lengvai pakvailioti, galima ir išlieti savo emocijas. Tai vienos dainos teatras“, – sako Donata.

Būtent teatrališkas ir merginai nebūdingas įvaizdis sukėlė didelį ažiotažą tarp žiūrovų vos tik pasirodžius nuotraukoms iš pirmosios atrakinės laidos filmavimo. Donata ne tik sulaukė daug dėmesio, o su juo ir  kritikos strėlių, bet buvo pasikėsinta ir į jos „Facebook“ paskyrą, kuri vienai dienai buvo ištrina iš socialinių kanalų.

Atlikėja kreipėsi į profesionalus, kurie padėjo anksčiau susigrąžinti asmeninę anketą, tačiau ilgai auginto ir visą Donatos muzikos istoriją sukaupusio bei sertifikuoto gerbėjų puslapio mergina kol kas neatgavo.

 

„Eurovizijos 2020“ atrankos filmavimas

P.Peleckio/Fotobanko nuotr.

GALERIJA

  • Donata pristato dainą, kuri skambės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje
  • Donata pristato dainą, kuri skambės nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje
A. Poznansko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Saunuole.

Labai grazi daina,tikrai tinka i Eurovizija !

Patiko

Nors neesu tokių dainų gerbėja, bet ši daina visai patiko. Sėkmės Donatai. Na o aš vis viliuosi, kad šį kartą į Euroviziją važiuos senai to nusipelniusi Aistė Pilvelytė.

Ha ha

Ten sueis!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS