Gruzinai nusilenkė: D. Montvydas „Eurovizijoje“ pasirodys geriau už mus | Diena.lt

GRUZINAI NUSILENKĖ: D. MONTVYDAS „EUROVIZIJOJE“ PASIRODYS GERIAU UŽ MUS

Pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis prasideda jau šįvakar – gegužės 10 d. Tačiau Donatui Montvydui, kaip ir Gruzijos atstovams „Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz“, lemtingas bus ketvirtadienio vakaras.

Juos sieja ne vien pasirodymo data – gruzinai, kaip ir mūsų šalies atstovas, dirba su ta pačia režisiere – Sacha Jean-Baptiste.

S. Jean-Baptiste viename savo interviu yra minėjusi, jog šiemet dirba su keturiomis šalimis – Lietuva, Gruzija, Armėnija ir Kipru, ir neslėpė prielankumo mūsų šalies atstovui.

Kad D. Montvydas turi pranašumų prieš kitus dalyvius, mano ne vien garsioji švedų režisierė, bet ir patys konkurentai. Duodami interviu LRT televizijai, gruzinai prisipažino nesitikintys pasirodyti geriau už lietuvį.

„Girdėjome jo dainą. Ji puiki. Žinoma, kad D. Montvydas bus finale. Dirbame su ta pačia režisiere, mes ją mylime. Bet nemanome, kad būsime geresni už D. Montvydą“, – kalbėjo Gruzijos atstovai.

Susirūpinimo savo pasirodymu neslėpė ir konkurso favoritu laikomas Rusijos atstovas Sergėjus Lazarevas. Repeticijos metu atlikdamas sudėtingus sceninius triukus, jis vieną kartą krito nuo pasirodymui naudojamų scenografijos elementų. Tačiau problemų rusams kelia ir kiti dalykai.

„Mes turime daug problemų, kurias reikia išspręsti. Pvz., apšvietimas, nes naudojame projektorių, 3D grafiką. Taigi, mes turime viską patobulinti“, – teigė S. Lazarevas.

Tačiau klaidoms taisyti Rusijos atstovas laiko nebeturi – jis Europai prisistatys jau šį vakarą.

Plačiau – LRT televizijos laidos „Labas rytas, Lietuva“ reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS