Kaukės nedėvėjusi G. Alijeva teisme pasiekė pergalę | Diena.lt

KAUKĖS NEDĖVĖJUSI G. ALIJEVA TEISME PASIEKĖ PERGALĘ

  • 12

Šiais metais vykę muzikos apdovanojimai M.A.M.A. sulaukė didelio atgarsio: kai kurie renginio dalyviai buvo kaltinami, kad per pandemiją nesilaikė saugumo reikalavimų. Daugeliui kliuvo tai, kad renginyje buvo nedėvimos ir kaukės. Visgi šiame renginyje dalyvavusi Goda Alijeva teisme pasiekė pergalę. 

Nors policija piniginėmis baudomis nubaudė nemažai atlikėjų, teisme jie vieną po kitos skina pergales. Kaip praneša portalas delfi.lt, neseniai Kauno apygardos teismas galutiniu ir neskundžiamu nutarimu panaikino policijos nutarimą ir nutraukė administracinių nusižengimų teiseną G. Alijevos atžvilgiu.

G. Alijeva buvo kaltinama ne tik nedėvėjusi apsauginės veido kaukės, bet ir nesilaikius saugaus atstumo. Skundą Kauno apylinkės teismui pateikusi moteris pasiekė, kad antrasis kaltinimas būtų panaikintas, tačiau paliktas galioti policijos nutarimas, kuriuo skirta 500 eurų bauda.

Aukštesnysis teismas padarė išvadą, jog G. Alijeva, turėdama neigiamą COVID-19 testo atsakymą bei vykdydama organizatoriaus rekomendacijas ir išlygas dėl grimo išsaugojimo, eidama koridoriumi nedėvėjo veidą dengiančios apsauginės kaukės ne dėl to, jog siektų tyčia pažeisti Vyriausybės nutarimą, o tai darė dėl darbinių funkcijų atlikimo.

Kaip buvo skelbta, po nuvilnijusių muzikos apdovanojimų M.A.M.A. darbo netrūko ir policijai, ir epidemiologams. 

Specialistai skaičiavo sergančiuosius koronavirusu, o policija dėl karantino reikalavimų nesilaikymo pradėjo 52 teisenas. Kaip portalui kauno.diena.lt lapkričio viduryje teigė policijos atstovai, ne visi tyrimai buvo baigti, o kai kurie nutarimai buvo apskųsti.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

chi chi chi

Nesupratau, kur čia pergalė, jei reikia mokėti 500 eurų baudą

Nublukus boba

I komisa??

pasižymėjo

darbinėje, visuomeninėje sferoje pasižymėti progų jai vis mažiau, tari nors taip...net fotkes dvi įdėjo bereklamuodami abejotiną dainuotoją - vis proga save priminti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS