Krepšininkas R. Javtokas su žmona Vilma laukiasi trečios atžalos | Diena.lt

KREPŠININKAS R. JAVTOKAS SU ŽMONA VILMA LAUKIASI TREČIOS ATŽALOS

  • 0

Kauno "Žalgirio" krepšininko Roberto Javtoko žmona Vilma netrukus turėtų susilaukti trečio vaikelio. Gegužės mėnesį V.Javtokienė turėtų pagimdyti sūnų.

Šiuo metu traumą besigydantis ir galbūt atkrentamosiose LKL čempionato rungtynėse vėl galėsiantis padėti Robertas ir Vilma augina du vaikus – sūnų Simą ir dukrą Gretą.

R. Javtokas ir V. Barauskaitė susituokė 2005 metų birželio mėnesį jaukioje ir kuklioje ceremonijoje Santuokų rūmuose.

"Yra daug įdomesnių, vertesnių žmonių, kurie gyvenime pasiekė kažko prasmingo ir didingo. Aš nesiskiriu nuo tūkstančių mamų. Darau tai, ką ir jos. Reikia rašyti apie puikius, talentingus žmones, kurie atliko naudingus, gerus darbus. Ir skleisti tai. Todėl esu linkusi likti ramybėje, – išskirtiniame interviu mums yra teigusi viešintis nemėgstanti Roberto žmona Vilma. – Nors mamos darbas – labai prasmingas. Bet jis nesiskiria nuo daugybės mamų darbo."

Klausiama apie didžiausias vertybes, tuomet ji paminėjo šeimą.

"Labai svarbu pagarba. Vaikus užauginti gerais, sąžiningais žmonėmis, kurie siektų savo tikslų, atrastų save gyvenimo kelyje ir nuveiktų jame kažką prasmingo", – kalbėjo Vilma.

2014 metų rudenį ji prisipažino, kad svajoja apie dar vieną vaikelį.

"Jei būtų trys – būtų labai gerai. Bet čia irgi – kaip duos Dievas. Na, jei svajočiau, tai tebūnie trys vaikai, bent šeši anūkai, mylimi žmonės, artimi draugai su šeimomis. Toks geras šurmulys mūsų sodyboje", – kalbėjo Kauno "Žalgirio" krepšininko R.Javtoko žmona Vilma.

GALERIJA

  • Krepšininkas R. Javtokas su žmona Vilma laukiasi trečios atžalos
  • Krepšininkas R. Javtokas su žmona Vilma laukiasi trečios atžalos
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS