M. Jacksono tėvas palaidotas tose pačiose kapinėse, kur ilsisi ir garsusis sūnus | Diena.lt

M. JACKSONO TĖVAS PALAIDOTAS TOSE PAČIOSE KAPINĖSE, KUR ILSISI IR GARSUSIS SŪNUS

  • 1

Joe Jacksonas (Džo Džeksonas), velionio JAV popmuzikos žvaigždės Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono) tėvas, įkūręs šeimos grupę „Jackson 5“, pirmadienį buvo palaidotas tose pačiose Pietų Kalifornijos kapinėse, kur ilsisi jo sūnus.

Vienas šiai šeimai artimas šaltinis, kuriam nebuvo leista kalbėti viešai, pranešė, kad J. Jacksonas buvo palaidotas per privačią ceremoniją kapinėse „Forest Lawn Memorial“ Holivudo kalvose.

Eidamas 89 metus J. Jacksonas trečiadienį mirė Las Vegase ir paliko žmoną Katherine (Ketrin), aštuonis vaikus ir dešimtis vaikaičių.

Vyriausias sūnus Jackie Jackson (Džekis Džeksonas) pirmadienio popietę socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje jis matomas dėvi juodą kostiumą bei akinius nuo saulės ir rengia tokiais pat drabužiais vieną iš savo dvynių sūnų.

Dainininkas M. Jacksonas buvo palaidotas 2009-aisiais mauzoliejuje, esančiame prabangiose kapinėse, kur taip pat ilsisi kino legenda Elizabeth Taylor (Elizabet Teilor) ir garsusis prodiuseris Waltas Disney (Voltas Disnėjus).

GALERIJA

  • Joe Jacksonas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Toki brudą

kuris visą savo gyvenimą kankno savo daugiavaikę šeimą, reketuodavo patį Maiklą dėl pinigų(kiekvieną dieną pralošdavo kazino tūkstančius ir pristatinėdavo šią savo ydą kaip būtiną poreikį, kurį turi aprūpinti vaikai), niekuo sau neatsakė troškimuose, REIKĖJO PAKASTI PATVORYJE

SUSIJUSIOS NAUJIENOS