Modelį G. Matelytę Kaune suspardė nepažįstamos merginos | Diena.lt

MODELĮ G. MATELYTĘ KAUNE SUSPARDĖ NEPAŽĮSTAMOS MERGINOS

Buvusi grožio konkursų dalyvė ir modelis Gabrielė Matelytė savo socialiniame tinkle pasidalino draugus šokiravusia nuotrauka. Joje 22 metų merginos veidą "puošia" mėlynės.

Kalniečių mikrorajone sekmadienį apie 21 val. Gabrielė laukė autobuso, kai prie jos priėjusios dvi nepažįstamos merginos paklausė, ar ji turi cigaretę.

"Nelabai sureagavau, kad jos klausė būtent manęs, – teigė netoli Kauno gyvenanti Gabrielė. – Kas nutiko toliau, visiems žinoma."

Užsienio agentūrose modeliu dirbanti mergina net ir po šio skaudaus įvykio nėra neigiamos nuomonės apie Kauną: "Tai galėjo nutikti bet kur. Svarbu, kad viskas gerai, esu sveika, o galėjo baigtis daug liūdniau."

Mergina nejaučia nuoskaudos, tik fizinį skausmą. Ir tikisi, kad šią savaitę jau galės keltis iš lovos.

"Jos mane nuvertė ant žemės ir dar spardė", – prisipažino modelis.

Tiesa, neturėjusi galimybės žiūrėti Europos krepšinio čempionato, savo socialinėje paskyroje paklausta, kas jai nutiko, Gabrielė šmaikštavo: "Nuvariau į Kauną sekmadienį ir pradėjau rėkt "Už Ispaniją, vyrai! Pasirodo, Kaune niekas humoro jausmo neturi."

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

to chm

ar skaitei teksta?? tai sako, kad pajuokavo socialiniame tinkle, kai druagai pamate foto. saunuole, kad neinkste, o dar sugeba juokauti

chm...

"Nuvariau į Kauną sekmadienį ir pradėjau rėkt "Už Ispaniją, vyrai! Pasirodo, Kaune niekas humoro jausmo neturi." O vat uz sita, tai tikrai galima gauti per kepure ...

AAAA

Juk tai pažanga: pagaliau merginos ima elgtis kaip vaikinai. feministės turėtų džiūgauti:(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS