Naują dainą pristatanti Auukse: šios dienos laukia visi | Diena.lt

NAUJĄ DAINĄ PRISTATANTI AUUKSE: ŠIOS DIENOS LAUKIA VISI

  • 7

„Niekada nesigailėk to, kas nekėlė tau šypsenos ir suteik galimybę kiekvienai dienai tapti geriausia tavo gyvenimo diena“, – pristatydama naują dainą „5tadienis“ garsųjį rašytoją Marką Tveną cituoja dainininkė Auukse.

Atlikėja patikino – žinomi kūrėjo posakiai atmintyje jai iškilo ne veltui.

„Naujosios dainos energetika yra ypatingą – ją norisi kartoti, girdėti, prisiminti ir jausti. Tiek daug šypsojusis, kiek ją įrašinėdama ir filmuodamasi vaizdo klipe, turbūt nesu gyvenime“, – nuoširdžiai prisipažįsta muzikos pasaulyje tituluota pašnekovė.

Auukse tikra – penktadienis yra diena, kurios laukia visi.

„Noras atsipalaiduoti, susitikti su draugais, apgalvoti nuveiktus savaitės darbus – tai tarsi penktadienio simboliai. Net jei tą dieną praleidi dirbdamas, vis tiek ji suteikia laiko sau ir artimiesiems emociją. Ir... turi romantinį prieskonį“, – įsitikinusi atlikėja.

Visada gera jausti, kad daina gimė iš tikro jausmo.

Dainos muzikos ir žodžių autorius – vienas žymiausių Lietuvos pop muzikos prodiuserių Dalius Pletniovas.

„Tai, į kokį „rūbą“ Dalius įvilko dainą, iš tikrųjų yra nuostabu. Visada gera jausti, kad daina gimė iš tikro jausmo“, – sako Auukse.

Su muzikos prodiuseriais „Red Beets“ bendradarbiaujanti atlikėja patikina – „5tadienis“ gali tapti vienu iš jos kuriamo dainų albumo hitų.

„Linkiu, kad visi penktadieniai visiems žmonėms dovanotų tik šviesą ir šilumą. Be to, primintų, jog kiekviena nauja diena yra galimybė viską pradėti iš naujo“, – sako Auukse. 

 

 

GALERIJA

  • Naują dainą pristatanti Auukse: šios dienos laukia visi
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Melomanas

Totalus šlamštas išpildytas švepluojant.

Tai

kad šveplai dainuoja.

Rūtenis

Svarbu jai pačiai gerai tai ir valio, ai dar, tiems fone esantiems vyrukams gal irgi bus gerai, na o aš turiu mygtuką- switch off jei vimdo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS