SEL pristato naują dainą ir vaizdo klipą: tokių akimirkų nesinori pamiršti | Diena.lt

SEL PRISTATO NAUJĄ DAINĄ IR VAIZDO KLIPĄ: TOKIŲ AKIMIRKŲ NESINORI PAMIRŠTI

Įspūdinga vasaros pabaiga su SEL koncertu Kauno Dariaus ir Girėno stadione neabejotinai į atmintį įstrigo tūkstančiams grupės gerbėjų. Gražiausias renginio akimirkas Egidijus Dragūnas sudėjo į naujos dainos „Aš pakelsiu“ vaizdo klipą. 

„Kai viskas nurimo ir pamačiau filmuotus vaizdus, supratau, jog tai buvo viena gražiausių mano gyvenimo dienų. Tokias akimirkas norisi prisiminti ir jomis dalintis su visu pasauliu, dėl to pavertėme kadrus vaizdo klipu“, – sakė Selas.

Renginį stadione fiksavo daugybė atlikėjo samdytų fotografų bei videomenininkų, virš scenos bei žmonių galvų skraidė filmuojantys dronai, todėl vaizdo medžiagos liko labai daug.

„Buvo galima susukti visą filmą, bet kol kas įspūdingiausius vaizdus sudėjome į naujos dainos vaizdo klipą. Tai – puiki reklama ir artėjančiam SEL koncertui, vyksiančiam Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, nes jausmas dalyvaujant bus labai panašus“, – žadėjo E. Dragūnas.

Naują dainą ir vaizdo klipą galite peržiūrėti šiame video:

Grupės hitus bei naujus kūrinius neseniai galėjo išgirsti ir grupės gerbėjai Londone. Savaitgalį Didžiosios Britanijos sostinėje, „O2“ arenos „Indigo“ salėje vykęs SEL koncertas buvo sausakimšas, bilietų nebeliko likus savaitei iki renginio.

„Sulaukiu daugybės žinučių su klausimais, kada surengsime dar vieną šou Lietuvoje tiems, kurie negalėjo sudalyvauti pasirodyme Kaune. Tad koncertas Klaipėdos „Švyturio“ arenoje bus mūsų duoklė tiems, kurie dėl kažkokių priežasčių negalėjo atvykti, tačiau yra pasiilgę mūsų koncertų, o taip pat ir tiems, kuriems visuomet smagu susitikti“, – sakė E. Dragūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

aaa

gerai ,kad pasikeite tie jo muzikos kurejai ,jauciasi modernus vejelio dvelksmas muzikoje

St

Čia SEL koncertas ar PIROTECHNIKOS IR ŠVIESŲ ?????

skiep

ko jis iesko tam kanapiu lauke?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS