R. Kaušiūtė apie pažintis internete: sulaukiau žinutės, kad esu tinkama tik pasilinksminimui | Diena.lt

R. KAUŠIŪTĖ APIE PAŽINTIS INTERNETE: SULAUKIAU ŽINUTĖS, KAD ESU TINKAMA TIK PASILINKSMINIMUI

  • 3

Ugningų plaukų ir ugningo charakterio dainininkės 48-erių Rasos Kaušiūtės nepastebėti tiesiog neįmanoma. Ji iki šiol netekėjusi, neturi vaikų ir nė neslepia antrosios pusės ieškanti pažinčių portaluose bei programėlėse.

Visai neseniai Rasa iš nepažįstamo vyro sulaukė šokiruojančios žinutės, kuria pasidalijusi savo paskyroje socialiniame tinkle, sulaukė didžiulio palaikymo. Kelias dienas trukęs susirašinėjimas su vyriškiu, pasak Rasos, labiau priminė ne draugišką pokalbį, o apklausą.

Pasakiusi, kad bendravimas erzina, ir palinkėjusi sėkmės, su vyruku ji atsisveikino, tačiau netrukus sulaukė jo atsako. Tekste vyras žinomą dainininkę bandė pažeminti, teigė, kad ji nebepagimdys vaikų dėl savo amžiaus, aukštino save kaip vyrą, už kurį geresnio interneto erdvėje esą nėra, o ji tinkama tik pasilinksminimui.

Tokie vyrai, pasak Rasos, dažnai kankinami nepilnavertiškumo komplekso, o jų elgesį nesunku paaiškinti. „Silpnas ir pažeidžiamas žmogus“, – laidoje „Nuo... Iki...“ sakys R. Kaušiūtė.

Per metus Rasa susirašinėja su dešimtimis vyrų, tačiau į pasimatymą nueina vos kartą ar du. Pasak dainininkės, internetinių pažinčių aplinka nepatyrusiam gali priminti liūną, kuriame nežinia ką rasi. Dainininkė turi ne vieną istoriją, vertą knygos, todėl sako visai rimtai svarstanti smagiai jas surašyti ir sudėti į savotišką vienišės nuotykių dienoraštį.

Rasa pasakos sulauksi pasiūlymų tekėti bent tris kartus, tačiau visus mandagiai atmetusi. Vienas vyras, su kuriuo ji susipažino atvykusi koncertuoti, buvo iš arabiškų kraštų. „Jis matė mane kuklią bei tylią – buvau tokia kaip ir pridera moteriai musulmoniškame krašte, tad nepažino tokios, kokia esu iš tiesų, – juoksis Rasa. – Kitas, kaip paaiškėjo, buvo narcizas, ir aš tikrai neketinu tekėti tik todėl, kad atitikčiau visuomenės lūkesčius.“

Žavios, charizmatiškos ir įkvepiančios trys žinomos moterys – šį pirmadienio vakarą labai atvirai apie savo pasirinkimus, dėl kurių teko atlaikyti nemažai kritikos. Kodėl nereikia pasiduoti aplinkinių spaudimui nei ieškant meilės, nei savo vietos gyvenime, nei žvelgiant į veidrodį?

GALERIJA

  • R. Kaušiūtė apie pažintis internete: sulaukiau žinutės, kad esu tinkama tik pasilinksminimui
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Iprastai tos,

kurios tikrai turi isskirtine fantazija pasilinksminimui,jos nerekia viesai ir atrodo gan kukliai.

Patyręs

Persistengė mergužėlė. Tačiau daugelis jai pavydi ir ne be pagrindo.

Pusdurnė

Kokių reta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS