Šeštadienį ekranuose pasirodys trečioji atrankos į „Euroviziją“ laida | Diena.lt

ŠEŠTADIENĮ EKRANUOSE PASIRODYS TREČIOJI ATRANKOS Į „EUROVIZIJĄ“ LAIDA

Sausio 27 d. 21 val.  televizijos ekranuose pasirodys trečioji laida, kurioje pasirodys nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą dalyviai. Šešiolika atlikėjų jau pademonstravo savo talentus scenoje, kiti aštuoni pasirodys šį šeštadienį. Didysis finalas vyks vasario 17 d. Klaipėdoje  ir bus transliuojamas tiesiogiai.

Sausio 27-osios vakarą scenoje pasirodys šie  konkurso dalyviai: Anžela „Paskubėk“, Sid Hallow „Here We Go Again“, MeidĖ „Zoo“, „Pluie de Comètes“ „Be careful“, „Sun Francisco“ „Trauka“, Mary Mo „Done“, „Baltos varnos“ „In the Night“, „Shower“ „Impossible“.

„Eurovizijoje galime pamatyti kelis pasikartojančius dalykus – nauji veidai ir mums jau pažįstami atlikėjai. Negirdėtiems dalyviams kartkartėmis reikia pasitempti, patobulėti, tačiau iš kitos pusės jiems neturime didelių lūkesčių kaip senbuviams. Tai ir žavi, kad esame nustebinami naujų talentų. Žinomi dainininkai „Eurovizijos“ scenoje turi atnešti tikrą šou, ką nors kas išmuštų žiūrovą iš vėžių. Su jais santykį turi ne tik žiūrovai, bet ir komisija. Nepaisant to, jei neišvystame nieko naujo ir įspūdingo – netikėtumo faktorius gali kristi. Balansavimo žaidimas svarbus abejoms atlikėjų pusėms – didelis reikalavimų kiekis, vizualumas, apranga turi traukti akį, o dainavimas išlikti nepriekaištingu. Kol kas, naujieji atlikėjai mane maloniai stebina“, – kalbėjo „eurovizija.lt“ komisijos narė, dainų autorė ir atlikėja Ieva Narkutė.

Šiais metais dainų konkurso atrankoje yra pokyčių. Kaip ir įprastai dainas vertina ir žiūrovai, ir komisija. Bet galutinį 2024 metų sprendimą kas gaus kelialapį į „Euroviziją“ lems žiūrovai.

Konkursas vyks Švedijoje, Malmėje – gegužės 7–11 dienomis. Tai bus ketvirtasis konkursas, vyksiantis šioje šalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ir

vėl tas su skustu antakiu sau poros ieškos tarp pretendentų/ciu ...... beklausinedamas ir pristatynedamas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS