Svajonę pavertė kalėdine pasaka: įspūdį visiems kelia dovanas ir vaikus vagiantis Grinčas | Diena.lt

SVAJONĘ PAVERTĖ KALĖDINE PASAKA: ĮSPŪDĮ VISIEMS KELIA DOVANAS IR VAIKUS VAGIANTIS GRINČAS

  • 0

Vos tik Kalėdų Senelis elfus akimirkai paliko vienus, šie kaipmat ėmėsi linksmybių. Vis dėlto, pasirodžius Seneliui, reikia grįžti prie darbo, nes šiemet kaip niekad buvo daug gerų vaikų, kuriems reikia ruošti dovanas, praneša LNK.

„Visokių yra, bet visi – geri: nuo mano namelio iki mašinų ir atgal. Va, toks sąrašas gerų vaikų“, – sakė Kalėdų Senelis.

O vaikų norai – patys įvairiausi. „Va, prašo naujų batų, reikia ir kepurės. Lėlytės, saldainių prašo“, – vardijo Kalėdų Senelis.

Laiškus Kalėdų rezidencijoje rašo ir maži, ir dideli. „Buvau labai gera, tai prašiau dovanų. Gal naują telefoną padovanos... Čia labai smagu, fainas Kalėdų Senelis“, – sakė kalbinta moteris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Bene įdomiausias rezidencijos personažas – sunkiai pagaunamas, ryškiai žalias Kalėdų vagis – Grinčas. Vos tik spėsite nusisukti, dovanos kaipmat dingsta. Lankytojams šis personažas padaro didžiausią įspūdį.

„Įdomiausia tai, kad Grinčas vagia ne tik dovanas, bet ir vaikus. Užsideda ant savęs ir bėga, reikia gaudyti Grinčą su vaikais“, – įspūdžiais dalijosi apsilankiusi moteris.

„Daug visokių švieselių ir labai patinka, kad čia yra tik Kalėdų miestelis. Jis nėra kažkur mieste, kur šurmulys ir važinėja autobusai. Čia tiesiog atvažiuoji ir pajauti kalėdinę nuotaiką“, – sakė kalbintas vyras.

Vis dėlto, su Grinču kažkaip tenka tvarkytis pačiam Kalėdų Seneliui. „Atjungia muziką, o svarbiausia – iš namelio grobia dovanas. Pasiutęs – Senis gaudo ir nepagauna“, – apie Grinčo išdaigas kalbėjo Kalėdų Senelis.

O Grinčas teisinasi, kad tiesiog nori dovanų. „Aš niekada nesu gavęs dovanų“, – nors Kalėdų taip pat labai nemėgsta. „Nemėgstu nieko aš čia ir esu pasiruošęs viską sugadinti. Labai laukiu, kai bus labai daug žmonių – tada atjungsiu viską: ir eglutę, ir elektrą“, – grasino Grinčas.

Kalėdinė rezidencija nuo šventinių lempučių tviska iš toli. Viską čia sukūrė du jauni jonaviškiai. „Kiemelis yra gyvas: jame yra gyvi animatoriai, nykštukai, Grinčas, Kalėdų Senelis. Turime ir transformerį, kuris kartas nuo karto išeina, pasirodo vaikams ir juos pradžiugina. Reikėtų saugotis mūsų Grinčo – jis ne tik nori Kalėdas padaryti stebuklingesnėmis, bet jas ir sugadinti. Turime Kalėdų Senelio rezidenciją, kur galima parašyti laišką, su juo pabendrauti, kažko paprašyti“, – pasakojo Kalėdų miestelio įkūrėjas Rimantas Lepys.

Vaikinai sakė, kad norisi pasakas paversti realybe ir dalytis gera nuotaika. O tai – ypač svarbu savame mieste, o ne didmiesčiuose, kur pramogų ir taip netrūksta.

„Norėjome turėti kažką panašaus savo mieste, tai kartu su draugu Dovydu bandėme įgyvendinti. Tikiuosi, mums pavyko, nes stengėmės tikrai iš širdies. Visi įpratę matyti Helovyną tokį gyvą, tai mes bandėme sukurti ir kalėdinį kiemelį“, – mintimis dalijosi R. Lepys.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS