V. Putino atstovas sureagavo į A. Pugačiovos raginimą pripažinti ją „užsienio agente“ | Diena.lt

V. PUTINO ATSTOVAS SUREAGAVO Į A. PUGAČIOVOS RAGINIMĄ PRIPAŽINTI JĄ „UŽSIENIO AGENTE“

  • 0

Pirmadienį Rusijos dainininkė Ala Pugačiova viešai kreipėsi į Kremlių – solidarizuodamasi su „užsienio agentu“ paskelbtu vyru, paprašė ir ją įtraukti ją į savos šalies „užsienio agentų sąrašą“, rašo UNIAN.

Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas teigė nemanantis, kad šį kreipimąsi būtina komentuoti.

„Nemanau, kad tai Kremliui aktualus klausimas. Todėl nekomentuosiu“, – sakė D. Peskovas.

Primename, kad rugsėjo 16 d. Rusijos Federacijos teisingumo ministerija paskelbė, kad A. Pugačiovos vyras Maksimas Galkinas yra „užsienio agentas“. Jis esą atlieka politinę misiją ir už tai gauna pinigų iš Ukrainos. Pats M. Galkinas tik nusijuokė iš tokio valdžios poelgio.

M. Galkinas apie savo poziciją sakė: „Aš neparduodu savo nuomonės, aš ja dalinuosi. Kalbu apie tai, kas man kelia nerimą“.

Praėjus dviem dienoms po incidento, prabilo ir A. Pugačiova. Tai buvo pirmas kartas, kai dainininkė atvirai solidarizavosi su savo vyro nuomone.

„Kreipiuosi į Rusijos Federacijos teisingumo ministeriją ir prašau įtraukti mane į savo mylimos šalies „užsienio agentų“ gretas“, – savo instagrame rašė dainininkė.

Gairės: ala pugačiova, karas Ukrainoje, užsienio agentė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS