Balyje sužaloto M. Bernoto tėtis: sūnus yra pilnas ryžto padaryti viską, kad pradėtų vaikščioti | Diena.lt

BALYJE SUŽALOTO M. BERNOTO TĖTIS: SŪNUS YRA PILNAS RYŽTO PADARYTI VISKĄ, KAD PRADĖTŲ VAIKŠČIOTI

  • 19

Per medaus mėnesį Balyje sunkiai sužeisto kauniečio Mindaugo Bernoto tėtis pasidalijo naujausiomis žiniomis apie sūnaus sveikatos būklę.

„Šiandien jau beveik savaitė kaip Mindaugas po mūsų visų pastangų yra Lietuvoje. Vakar Mindaugui darė dar vieną, jau, galima sakyti, eilinę operaciją – vėl operavo kojas. Po operacijos Mindaugas jaučiasi neblogai.

Dabar laukiame, kol reikiamai sugis kojos ir tada bus galima važiuoti pas neurochirurgus. Kol kas neurochirurgai didelių vilčių dėl Mindaugo judėjimo mums neduoda, tačiau Mindaugas pats yra pilnas ryžto padaryti viską ir dar daugiau, kad anksčiau ar vėliau jis pradėtų vaikščioti. Manau, kad tikrai taip ir bus, nes tokių pavyzdžių yra. Tai toliau tęsiame buvimą ligoninėse, tačiau jau Lietuvoje ir, pamažu, judame pirmyn!“, – feisbuke rugpjūčio 20-ąją rašė Virgilijus Bernotas.

Rugpjūčio 14 dieną, praėjus beveik mėnesiui nuo nelaimės Balyje, M. Bernotas buvo pargabentas į Lietuvą ir nuvežtas gydytis į Kauno klinikas. 

„Dabar prasideda ilgas kelias laukiant naujų stebuklų, sveikstant ir šalinant daugybės patirtų traumų pasekmes“, – tada pranešė kauniečio tėtis.

Primename, kad liepos 20 d. jauną šeimą ištiko didžiulė nelaimė – per medaus mėnesį Indonezijoje ant vyro užvirto medis.

Sunkiai sužalotas M. Bernotas buvo nugabentas į Indonezijos ligoninę. Jam buvo atlikta ne viena operacija.

Paramos rinkimui šeima įkūrė „Mindaugo Bernoto paramos ir labdaros fondą“.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

anekduotas

zmona klausia: ar jau apsidraudej?...........ne, pinigu nera, visus pinigus isleidau fondo sukurimui

lukka

šiaiap tai viską finansuoja ligonių kasos iš psd. tokius jaunus žmones klinikose žiūri ypatingai atsakingai. ir tikrai fondas tai jau virš padorumo. o dėl vaikščiojimo -stebuklų būna. tik kai tikiesi stebuklo ne ape pinigus o apie stebuklą turi galvoti.

Dabar

Jauni žmonės tokie išradingi, sumaniai naudojasi internetu. Kodėl nepasinaudoja draudimu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS