Seimo vadovė: nuo studentų žinių ir aktyvumo priklauso valstybės ateitis | Diena.lt

SEIMO VADOVĖ: NUO STUDENTŲ ŽINIŲ IR AKTYVUMO PRIKLAUSO VALSTYBĖS ATEITIS

  • 4

Studentai yra svarbi visuomenės dalis, nuo kurios išsilavinimo, žinių, aktyvumo priklauso valstybės ateitis, sveikindama su Tarptautine studentų diena sako Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Studijų metai netruks prabėgti, ateitis taps dabartimi. Todėl naudokitės unikalia proga siekti žinių ir patirties. Drąsiai įgyvendinkite akademinius ir asmeninius tikslus. Prisiimkite lyderių atsakomybę. Eksperimentuokite ir kurkite naujoves. Ir, žinoma, nenustokite svajoti. Kuo stipresni Jūs tapsite, tuo stipresnė bus mūsų valstybė“, – penktadienį paskelbtame sveikinime Tarptautinės studentų dienos proga sako parlamento vadovė.

Minint Tarptautinę studentų dieną penktadienį jaunimas rengia eisenas Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, sieks atkreipti dėmesį į studentų problemas.

Kaip skelbiama, tai pirmoji tokia Lietuvos studentų sąjungos (LSS) organizuojama eisena, vyksianti trijuose miestuose, kuriuose studentų skaičius didžiausias.

Studentai nešini plakatais jungsis į eisenas, po kurių lauks diskusijos su aukštojo mokslo atstovais ir studentų lyderiais.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

naujienos

deja ziniu jie turi labai mazai paklausinejau busimus medikus,kas didesnis atomas ar molekule ,deja atsakymas buvo molekule ,ir ko juos ten moko?

Tai kad jaunomas

Atsilupęs šiais laikais, labiau už pensininkus.

Kablukai

Čia turėjo omenyje lytinį aktyvumą?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS